Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עושה עכשיו בירורים לגבי קניית רכב ורציתי להתייעץ.

אני מחפש רכב סופר מיני לנסיעות יומיות מאיזור חולון לרמת גן, נסיעה של בערך 30 ק"מ ביום ועוד נסיעות בערבים, סופשים וכו'.

אני מחפש רכב עם גיר אוטומטי שיהיה חסכוני בדלק ועם אמינות גבוהה מבחינת תקלות ועדיפות לחלפים יחסית לא יקרים. לא מחפש רכב עם חווית נסיעה משוגעת אבל גם לא רוצה רכב שיתקשה לסחוב עם מזגן.

לגבי אופן הקנייה, אני מתכנן לקנות מאולמות טרייד אין של סוכניות וכו'. ראיתי גם את אתר carter שאותו אני גם אבדוק.

הרכב היחיד שבנתיים הסתכלתי עליו זה ניסאן מיקרה, אני מתכנן ללכת בשישי לקראסו בראשון לראות מה יש להם להציע (טיפים יתקבלו בברכה).

כרגע אני נוהג על דייהטסו סיריון (לא שלי) שהוא אוטו נחמד וחשבתי גם אולי לקנות כזה לעצמי.

תודה רבה!

פורסם

המיקרה חסכונית,כך שאם זה בעיקר מה שאתה מחפש היא יכולה להיות אופציה טובה.

הייתי בודק גם את הספלאש,היא נראית קטנה אבל בפנים די מרווחת,רק תא מטען באמת קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספלש לחלוטין שווה בדיקה ביחוד לאופי הנסיעות שלך,שווה גם לבדוק את הקיה ריו,היא יחסית מרווחת,מנוע חלק,צריכת דלק טובה,מתמודדת סבבה עם האספלט הישראלי,בהצלחה(:

פורסם

קודם כל תודה על התגובות! :)

הסתכלתי על הספלאש אבל לא מצאתי מכוניות אטרקטיביות. אחרי שאני אהיה בסוכנות של ניסאן אני אדע אם אני מתקדם עם המיקרה או הולך לכיוונים אחרים.

לגבי ריו אני רואה שזה רכב 4 דלתות, אני מחפש כעיקרון רכב 5 דלתות קטן.

אם יש עוד הצעות לרכבים ו/או מקומות אמינים לרכישה אני אשמח לשמוע.

תודה!

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה לניסאן מיקרה שנת 2011 מיד ראשונה פרטית, עשתה 54 אלף קילומטר. זה דגם acenta 1.2 אוטומטית. המחיר המבוקש הוא 55 אלף (להבנתי המחירון הוא בסביבות 65).

האם זאת הצעה משתלמת לדעתכם?

במידה והרכב עבר טיפולים כמו שצריך וכו'.

תודה!

פורסם

לכאלה שאלות אני תמיד אומר לבדוק רכבים דומים ביד 2 לקבלת השוואה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי מסריקה קצרה המחיר נראה הגיוני. שאר הרכבים באותו מחיר הם מליסינג ו/או קילומטרז' גבוה.

אם למישהו יש חוות דעת מהיכרות אישית אשמח לשמוע :)

תודה

• תוכן חדש...