Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול שבת עם ילדה אחת ומגאן RS Cup

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבוא כל יום.

אני מתנדב גם למבחן ארוך טווח, מבחן השוואתי ומבחן צריכת דלק ממטולה עד אילת (לא מתחייב על התוצאות ולא על המסלול הקצר ביותר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ב Default (כשמדליקים את הרכב) זה מכויל על Progressive ולכן להרגשת שהדוושה לא אחידה...

אכן, ועוד דיברנו על זה :lol:

הליניאר שכיילתי אצלי בלבל אותי כנראה.

הכוונה של ערן שבמצב הרגיל, ללא לחיצה על כפתור ה-esp למצב ספורט, מיפוי הדוושה מקביל ל-progressive. זה לא ניתן לכיול. במצב ספורט אפשר להגדיר מה שרוצים מתוך ה-5.

אגב, אני מכיר משתמש שיש לו RS265CUP עם 3 בוסטרים לילדים מאחורה :)

אתה מתכוון שיש לו RS265CUP MPV edition :twisted:

אין על המגאן, people carrier אולטימטיבי 8)

ניר

פורסם

הרכב באמת מצויין

אבל המחיר בארץ הופך אותה ללא רלוונטית להרבה מאד אנשים שהיו יכולים לרכוש אותה לו הייתה עולה באזור ה 170-180 א' ₪.

פורסם

Kala,

אין בארץ רכב חדש וחוקי לכביש במחיר הזה שייתן לך את הקיצוניות של רכב מסלול, פשוט אין.

המגאן RS לא נבנתה כ All rounder אלא רכב מסלול ולכן יש בו יותר פלסטיקה ופחות אבזור אבל לדעתי רנו עשו קפיצת מדרגה משמעותית ב 265 באבזור.

אתה יכול לקנות גולף GTI בערך באותו מחיר, לדעתי הגולף תעלה יותר אגב, ואז תקבל יותר שימושיות אבל הרכב פחות קיצוני ובשביל להגיע למגאן אתה תאלץ

להוציא עוד קצת כסף.

ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם (נערך)

kala, אם היה לי שקל על כל פעם שאמרת את זה...

הייתי יכול להשלים לך למחיר של המגאן ושכבר תעזוב אותנו עם הטיעון הזה :lol:

את הטיעון הזה אפשר להלביש על כל רכב.

המחיר בארץ הופך כל רכב ללא רלוונטי ואם רק היו מוכרים אותו ב-20% פחות, היה הופך רלוונטי להרבה מאוד אנשים שאולי היו יכולים לרכוש אותו אם לא היו מוצאים תירוץ אחר :?

המגאן מתומחרת בצורה טובה מול המתחרות שלה. אני לא רואה איזה רכבים מתחרים אתה משיג ב-170-180 אז במקומך הייתי משנה את היעד לתלונות שלי לשר האוצר ולהורדת המיסים על רכבים או משהו כזה ולא כלפי יבואן מסויים.

עריכה אחרונה על ידי NMP
פורסם
אבל המחיר בארץ הופך אותה ללא רלוונטית להרבה מאד אנשים שהיו יכולים לרכוש אותה לו הייתה עולה באזור ה 170-180 א' ₪.

לא ברורה הטענה. למעט אם אתה מתכוון שככל שמכונית יקרה יותר, יש פחות קהל עם יכולת. אקסיומה.

אם אתה מתכוון שהתמורה לשקל שהיא נותנת היא נמוכה יחסית למקובל, הרי שהייתי שמח לו הבהרת למה הרכישה האחרונה שביצעת נותנת תמורה גבוהה יותר. כמובן שאנחנו מכוונים לחובבי הז'אנר ולא לנרדפי תדמית וכד'

פורסם
הרכב באמת מצויין

זה מחיר לא ריאלי.

בדיקה קלה מגלה שהקאפ עולה בבריטניה 60% יותר מהמגאן הרגילה (1.6 ידנית).

בארץ, 70% יותר.

הפרש שאפשר להסביר אותו ברמות אבזור ועוד הבדלים, ותניח שקרסו עוד ייתנו לך איזו עשיריה הנחה לפחות, זה פחות או יותר אותו סדר גודל.

לצפות שהרכב יעלה 170K ש"ח, זה מנותק מההקשר הכלכלי של השוק בארץ.

אם לוקחים בחשבון את היכולות של הרכב, אני לא זוכר רכב עם רמת ביצועים ויכולות כאלו בכזה מחיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
הרכב באמת מצויין

אני לא מצליח להבין למה התכוונת, כי גם A45 AMG, אם הייתה נמכרת ב300 אש"ח במקום 390 אש"ח הייתה הופכת לזמינה יותר, אבל זה נכון לגבי כל מכונית, מקרר או דירה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני לא מצליח להבין למה התכוונת, כי גם A45 AMG, אם הייתה נמכרת ב230 אש"ח במקום 300 אש"ח הייתה הופכת לזמינה יותר, אבל זה נכון לגבי כל מכונית, מקרר או דירה.

ב 300K ? המחיר התרסק?

פורסם

אם לוקחים בחשבון את היכולות של הרכב, אני לא זוכר רכב עם רמת ביצועים ויכולות כאלו בכזה מחיר.

ה cup אכן משובחת. אבל בשביל שאמירה כזו תהיה רצינית אתה חייב לנהוג בלפחות עוד 2 / 3 שבהחלט מתחרות על המשבצת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שלום לכולם

כולכם צודקים

אני מצר על כך שהמחיר בארץ גבוה מידי גם בנישה זו.

זו הסיבה שהתקציב שלי אפשר לי את הפיג'ו ואני שמח בחלקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...