Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ראיתי ניסאן מיקרה 2009 אוטומטית יד 2 ,בעלות פרטית שמצאה חן בעיניי, צריך לטפל בה מבחינה חיצונית (ידית דלת נהג)

חוץ מזה כל הגומיות בסדר גמור.

אני רוצה לבדוק את הרכב מבחינה מכנית.

האם נכון להעדיף בדיקה במוסך על פני בדיקה במכון דוגמת קומפיוטסט ?

אם כן, אשמח להמלצה למוסך בראשל"צ

תודה

פורסם

קומפיוטסט ראשון מזרח ברח' משה בקר באיזור התעשיה הישן מומלץ - מנסיון. מוסך לא תמיד יוכל לעלות על בעיות בשלדה.

עם תוצאות הבדיקה - לך למוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מוסיף רק שבדפי זהב באינטרנט יש לך גם כן קופון - חוסך לך עוד חמישים שקל.

סה"כ בדיקה - 450 ש"ח.

אני בדקתי את הרכב שרכשתי לעצמי דרך חברת ליסינג - "גלי ליסינג" שם.

חייב לציין שהבודק היה מאוד אדיב ורציני , הסביר לי הכל לעומק , לי נציג החברה - בזכותו חסכתי עוד כ- 1800 ש"ח . (עלות יישור הקו )

פורסם (נערך)

הרכב עליו אני מדבר נמכר ב"אוטו לי" (א.ת החדש בראשל"צ)

פלוס חשוב מאוד לטעמי זו העובדה שהרכב מבעלות פרטית ללא עבר ליסינג או השכרה.

אני מוכן לשלם עבור הבדיקה ועבור יישור קו כדי להיות בטוח ב100% שהרכב פיקס מבחינה מכנית .

חשוב כמובן לוודא שאין קצה שלדה ברכב , גם אם הרכב תקין מכנית אך יש חשש לקצה שלדה,כמובן שלא אקנה.

לאיזה מוסך כדאי לקחת את הרכב ?

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

כפי שנרשם לך, קח את הרכב (לכל הפחות) לבדיקת שלדה בקומפיוטסט מזרח ראשון, זה בדיוק עשר דק נסיעה ממערב העיר.

עם תוצאות הבדיקה תוכל לגשת לצורך העניין למרכזי של ניסאן במערב העיר ולקבל הצעת מחיר (ואולי גם היסטוריית טיפולים?) ליישור קו.

פורסם

לא, בגלל זה נוסעים קודם למכון בדיקה ובודקים את מצב השלדה.

ישנה בדיקה נפרדת, מוזלת, לבדיקת השלדה בלבד - לא יודע אם כדאי להמליץ לך לקחת אותה מכיוון שבעת רכישת רכב (ועל אחת כמה וכמה ממגרש) כדאי לבדוק בשבע עיניים טרם הרכישה.

בנוסף, רצוי אחד כזה שלא נמצא בסביבה המידית של הסוחר - ראה המלצתי הקודמת.

פורסם
מוסיף רק שבדפי זהב באינטרנט יש לך גם כן קופון - חוסך לך עוד חמישים שקל.

סה"כ בדיקה - 450 ש"ח.

אני בדקתי את הרכב שרכשתי לעצמי דרך חברת ליסינג - "גלי ליסינג" שם.

חייב לציין שהבודק היה מאוד אדיב ורציני , הסביר לי הכל לעומק , לי נציג החברה - בזכותו חסכתי עוד כ- 1800 ש"ח . (עלות יישור הקו )

את הרכב קנית ב"גלי ליסינג" ובדקת במוסך שלהם ?

פורסם
לא, בגלל זה נוסעים קודם למכון בדיקה ובודקים את מצב השלדה.

ישנה בדיקה נפרדת, מוזלת, לבדיקת השלדה בלבד - לא יודע אם כדאי להמליץ לך לקחת אותה מכיוון שבעת רכישת רכב (ועל אחת כמה וכמה ממגרש) כדאי לבדוק בשבע עיניים טרם הרכישה.

בנוסף, רצוי אחד כזה שלא נמצא בסביבה המידית של הסוחר - ראה המלצתי הקודמת.

תודה רבה על ההבהרה

אלך לקומפיוטסט ולאחר מכן למרכזי .

פורסם

ממש לא, נסעתי לקומפיוטסט, אחרי הבדיקה נסענו למורשה בנס ציונה ואז אחרי 2 הבדיקות האלה, בנוסף לבדיקה נוספת במורשה בראשון לציון של הסוללה כי רכשתי היברידי, סגרנו מחיר, מי מתקן ומה מתקן וכמה יעלה בסוף.

פורסם (נערך)

כל בדיקה במורשה ,בדיקה לפני קנייה או יישור קו לפני קניה (לא בטוח איך לקרוא לבדיקה) קרוב לוודאי עולה כסף , באיזה סכום מדובר ?

את הרכב אני קונה לשנה-שנתיים, עליתי על "הטריק" -רכב שני במשפחה ,לרכוש רק משומש , להשתמש בו מקסימום שנתיים ולהחליף .

לגבי קומפיוטסטס מזרח, המגרש היה ממוקם עד לפני כחצי שנה כדקה נסיעה מסניף קומפיוטסט המדומר

האם לייתר בטחון כדאי לבדוק את הרכב במקום אחר , ב"מעבדה" למשל או כל מכון אחר ?

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם (נערך)

לדעתי האישית, אם יש ספק - אין ספק. (וזאת מבלי להטיל לרגע ספק ביושרו ואמינותו של המכון המדובר).

הצעת מחיר לתיקון ליקויים לא אמורה לעלות כסף - כשמה היא, "הצעת מחיר".

אתה מגיע אליהם עם טופס רג'קטים מוכן ממכון הבדיקה, ולפיו הם נותנים לך הצעת מחיר לתיקונם.

בנוסף, למיטב ידיעתי הם לא מבצעים "בדיקה לפני קנייה".

עריכה אחרונה על ידי Aino
פורסם

לאחר חיפוש בפורום ,אני נוטה ללכת למוסך בלבד על מנת שייבדקו את הרכב , לאו דווקא המרכזי .

הבדיקה הכי טובה היא שילדה+מצב מכני . האם שילדה יודעים לבדוק רק במכוני הבדיקה למינהם ?

על הכס"תכים של מכוני הבדיקה ,הייתי מותר בשמחה :)

• תוכן חדש...