Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה של רשת טלפוניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני בתהליך של התקנה מחדש של רשת הטלפוניה והרשת בבית.

יש לי שני קוי טלפון בבית (אל תשאלו למה, אין לי תשובה הגיונית)

אני יודע שקו טלפון צריך שני גידים, כלומר עבור שני קוים יספיק לי כבל 2 זוג (4 גידים) כמו זה.

השאלה היא, האם כדאי להשחיל כבל 4 זוג (8 גידים) לשימוש עתידי ("הכנה למזגן") כמו זה?

תודה מראש,

אבנר

פורסם

תשחיל כבר כבלי CAT5E שמתאימים לרשת מחשבים, ולא סתם כבלי טלפון.

בכבל כזה יש 4 זוגות ולכן יתאים ל:

קישור בודד Gigabit Ethernet

או

זוג קישורי Fast Ethernet

או

קישור Fast Ethernet + שני קווי טלפון

או

ארבעה קווי טלפון

הכבל הנ"ל עולה גרושים, גליל של 100 מטר ניתן להשיג בסביבות ה100 ש"ח או אפילו פחות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה צודק ויל, אבל כבל CAT5E הוא כבל עבה יחסית לכבל 4 זוג (ועוד יותר עבה מכבל 2 זוג).

הבעיה היא שאני צריך להשחיל דרך אותו צינור בקיר: שני כבלי CAT5E ועוד כבל לטלפונים...

לכן אני שואל לגבי הכבל של הטלפון (2 זוג או 4 זוג).

פורסם

השאלה היא, האם כדאי להשחיל כבל 4 זוג (8 גידים) לשימוש עתידי ("הכנה למזגן") כמו זה?

תודה מראש,

אבנר

כדאי. טלפון ביתי קווי זה משהו שהולך ונעלם מהעולם, אז אם בעתיד תרצה לחבר שם משהו עם קישוריות Ethernet, זה יחסוך לך השחלת כבל, מספיק רק ללחוץ את הראשים מחדש. הייתי גם ממקם את הראוטר/סוויץ' שלך באותו המקום שבו מתפצלים הטלפונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכבל לא כ-ז-ה עבה. (יש כמה סוגים - כולל כזה שהוא בערך בעובי של כבל טלפון 3-4 זוגות)

אני הייתי מנסה להשחיל בכ"ז.

לחלופין - שים לב שיש היום מערכות DECT עם 4 שלוחות (בסיס אחד שמתחבר לקו הטלפון + 3 בסיסים נוספים שרק מטעינים. וכמובן 4 שפופרות) בפחות מ-300 שקל.

אבל אל תבנה על קליטה מושלמת במפלס אחר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

השיפוצניק שהשחיל את הצינורות השרשורי בקיר התקמצן ושם את הצינור עם הקוטר הקטן (קוטר 16 לפי דעתי), אז כל מ"מ חשוב.

פורסם (נערך)

הוא לא התקמצן, זה הקוטר הסטנדרטי שמשתמש בו כל קבלן/חשמלאי גם הכי לארג׳ שיש

אין בעיה להריץ בו טלויזיה, cat5e וטלפון ביחד.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...