Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מעוניין לרכוש רכב יד שנייה, משפחתי קטן או סופר מיני ואני מתלבט בין 3 אופציות:

*פורד פיאסטה 2013 1600 סמ"ק - הביקורות רכב שקראתי היללואות אבל בפורומים בחו"ל קראתי הרבהתגובות שליליות על הגיר הרובוטי (מצמדם כפולים) ועל הרעשים שהוא משמיע במהיריות נמוכת. מישהו שמע על הבעיות הללו?

* יונדאי I30 שנת 2012 - לא ידוע לי על בעיות מיוחדות.

* סזוקי SX4 - שנת 2013 - רכב אמין מאוד אך לפי מה שראי קצת מיושן ולא מרגש.

התקציב שלי הוא עד 85 אלף.

פורסם

ךגבי ה-SX4 - מדובר בסוזוקי טיפוסי: לא מצטיין בעיצוב, אמין מאד, לטעמי ולטעם משפחתי נוח - אבל אלה הישבנים שלנו. אני לא יודע למה אתה קורא "רכב מרגש" אבל בהחלט לא מחוסר כוח או זריזות. מדובר בעיצוב מ-2006 עם מנוע ששודרג ב-2010 ותיבת הילוכים פלנטרית סטנדרטית אבל מגיבה היטב.

ואכן - מדובר בדגם שעומד לסיים את דרכו - מחליפו, שקרוי אצלנו SX4-Crossover הופך נפוץ על כבישי ישראל, מדובר באותו מנוע אבל תיבת הילוכים חדשה וכמובן גוף שונה לחלוטין.

האמת היא שאני גם לא יודע מה מרגש ב-I30 או בפיאסטה (שמשמעותית יותר קטנה), אבל אני מכיר אותן רק מבחוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לגבי פיאסטה - לפני שבוע נהגתי ברכב מבחן והתרשמתי.

למרות שמדובר במנוע 1.6 מיושן יחסית , שפורד אוטוטו מוציאים מפס היצור (ראה שרשור קודם שלי בנושא),

הוא עושה את העבודה!

לפחות ברכב המבחן בו נהגתי, לא שמעתי שום דבר מהרעשים עליהם קראת. ויש לי שמיעה חדה לבעיות מהסוג הזה.

לדעתי, הפיאסטה בהחלט מצדיקה את הביקורות המהללות. יש לה היגוי מאד חד וכייפי, נוחות מרשימה, שקטה יחסית (לפחות עד 4000 סל"ד),

וגם מאד זריזה בנסיעה עירונית.

אני לא יודע איך היא ביחס לדגמים שציינת, אבל לפחות בהשוואה "על רטוב" שביצעתי בינה לבין הקליאו היפה יותר,

הפיאסטה ניצחה ללא כל מאמץ.

בהצלחה!

עידו

עריכה אחרונה על ידי daido1
  • תוכן חדש...