Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכונים!

הוחלף ברכב המערכת הפעלה וכנראה הרכב ייצא היום.

המוסך - מכיוון שהוא לא הצליח למצוא חלפים למערכת הפעלה ואני הצלחתי להשיג את החלק מחבר של המשפחה המוסך רוצה רק את ה2000 שקל על המצמד ומבחינתו שאני ישלם ישירות לבנאדם על החלק, עכשיו הבנאדם שקניתי מימנו את החלק לא היה מוכן למכור רק את הרובוט והוא מכר לי ב3500 את הגיר עם הרובוט, המוסך לקח את הרובוט ונשאר לי הגיר שאני מקווה שאצליח למכור אותו.

אלבר- אחרי ששלחתי להם מכתבים בכל מיני מקומות הם הסכימו לתת לי 1180 שקל "כמחווה של רצון טוב" בתמורה לחתימה על כתב ויתור שאני לא אתבע אותם בהמשך ואת הכסף הזה אני מקבל לא בגלל שהם חייבים אלא כמחווה, עוד לא החזרתי להם תשובה אני יעדיין חושב על זה

• תוכן חדש...