Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתייעץ בנוגע לאזעקה לרכב,

אני הבנתי שיש אזעקה של חברת Guard LS635 ,

ויש אזעקה של חברת viper smart start,

אני מחפש אזעקת ביפר , עכשיו עשיתי חיפוש בפורום הפוסטים לא מעודכנים כ"כ.

א. רציתי לדעת בערך מה המחירים לאזעקות הנ"ל, כולל התקנה.

ב. רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום כאן יש לו ניסיון עם אזעקות אלה?

ג. יש עוד אזעקות ביפר שאתם מכירים מומלצות , אבל לא עובר את המחיר של אזעקות אלה ?

ד. האם אפשר לחבר את הצופר של אזעקה לצופר של הרכב ? (מאזדה 3 2008 )

אשמח לשמוע חוות דעת תודה מראש

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

יש של רב בריח,ויש עוד כמה אזעקות ביפר פחות מוכרות

הויפר אזעקה מצויינת רק לא ניראה לי שתמצא בארץ כזאת

אולי אתה מתכוון לחבר את האזעקה לצופר של הרכב,אם כן אז אין בעיה.

פורסם
יש של רב בריח,ויש עוד כמה אזעקות ביפר פחות מוכרות

הויפר אזעקה מצויינת רק לא ניראה לי שתמצא בארץ כזאת

אולי אתה מתכוון לחבר את האזעקה לצופר של הרכב,אם כן אז אין בעיה.

תודה על תגובה

ויש אזעקה של ויפר בחנות אחת שהלכתי לשאול אבל המחיר לא משתלם בכלל

של רב בריח לא התלהבתי היא כבר ישנה

מידע זה לא רלוונטי עבורי .

אתה כנראה לא הבנת ,הבנת הניקרא .

אני ביקשתי חוות דעת ,

זה מידע אווילי עבורי , וסתם מרגיז .

אני ביקשתי רק עזרה בנושא בחירה של אזעקות הנ"ל

אל תחפש מה לא בסדר כי גם אז יחפשו אותך ,

תודה מראש

פורסם

הגארד גם "ישנה"

הרב בריח עושה עבודה מצוינת, תגדיר ישנה, אילו חידושים אתה רוצה?

אצלי האזעקה מחוברת גם לצופרים של הרכב כך במקרה שנוגעים ברכב הוא גם צופר.

אזעקה היא פתרון מצויין למנוע גניבות של ציוד מהרכב, וכל מיני ונדליסטים מזדמנים, אבל גניבה של הרכב כנראה היא לא תמנע אם הגנב מיומן.

לרב בריח יש גם טווח ארוך של קליטה, סביבות הקילומטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ואותי מרגיזה אזעקה שמצפצפת מתחת לחלון (ועוד כזאת שמחוברת לצופר הרכב) על כל חתול שעובר ליד או סתם מחליטה להשתולל.

וחוץ מזה אתה צודק, אני כל כך ממורמר מהחיים שלי ולכן מחפש אותך וכל משתמש בפורום. תנשום עמוק, אתה לא כל כך חשוב לי.

חבל שאתה לא רואה במידע הנוגע לחוקיות רצונך (שעשויה תאורטית להסב לך נזק כלכלי כתוצאה מדו"ח) משהו רלוונטי.

מאחר ואין לי מה לתרום בנושא בחירת האזעקה אותה אתה מחפש, חשבתי שלפחות תהיה מודע לענין הנ"ל.

תוכל עדין, אם תבחר בכך, להרכיב אזעקת ביפר ולהשתיק את הצופר שלה, כך שרק תקבל התראה בשלט/מכשיר הנייד.

פורסם (נערך)

היי אריק תודה,

התכוונתי ישנה מי בחינת מחיר , המחיר של הרב בריח יקר לטעמי, כי היא לא נותנת חידושים היה לי אותה ברכב הקודם הייתי מרוצה אבל קניתי אותה באותו מחיר כמו היום 500-650 לא כולל התקנה

[TABLE=width: 822, align: center]

[TR]

[TD=width: 800, align: right]אני יודע שאנחנו לא הארץ הכי מפותחת בנושא שיפורי רכב וזמינות טכנולוגיות חכמות ומתקדמות לרכב.

אבל לא ייתכן שבתחום מערכות האזעקה שאפשר להשיג זה אזעקת ביפר (רב בריח או גארד) !

הייתי בשתי חנויות כולם מציעים בדיוק את אותו המוצר,

גם אלה שמציגים את עצמם כמומחים ויוקרתיים מציעים לך בדיוק את אותו המוצר,

אבל כמובן במחיר יותר גבוה! חייב להיות משהו יותר מתוחכם,טכנולוגיה יותר חכמה,משהו יותר מעניין.

זה כל כך מעצבן שכולם מוכרים בדיוק את אותם הדברים,אלוהים קצת חידוש!

אני מחפש משהו עם GPS /sms לנייד

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ואותי מרגיזה אזעקה שמצפצפת מתחת לחלון (ועוד כזאת שמחוברת לצופר הרכב) על כל חתול שעובר ליד או סתם מחליטה להשתולל.

וחוץ מזה אתה צודק, אני כל כך ממורמר מהחיים שלי ולכן מחפש אותך וכל משתמש בפורום. תנשום עמוק, אתה לא כל כך חשוב לי.

חבל שאתה לא רואה במידע הנוגע לחוקיות רצונך (שעשויה תאורטית להסב לך נזק כלכלי כתוצאה מדו"ח) משהו רלוונטי.

מאחר ואין לי מה לתרום בנושא בחירת האזעקה אותה אתה מחפש, חשבתי שלפחות תהיה מודע לענין הנ"ל.

תוכל עדין, אם תבחר בכך, להרכיב אזעקת ביפר ולהשתיק את הצופר שלה, כך שרק תקבל התראה בשלט/מכשיר הנייד.

תודה על האכפתיות אבל בזמן שהמשטרה לא עושה די בכך , (בגנבות) עליי להגן על הרכב שלי

אני חשבתי להזמין מחו"ל אזעקה עם ממיר מתח מיוחד שברגע שאזעקה דרוכה , הגנב/הפורץ מקבל 220V ללא פחת

אתם בטח שואלים את עצמכם אבל האוטו לא יניע חודש המצבר התרוקן , לכן יש שני פנאלים סולאריים קטנים שמחוברים קבוע שמטעינים את המצבר אבל על זה אפשר להיכנס לכלא,

לכן אני נמנע מכך.

כוונתי לא הייתה לפגוע

עריכה אחרונה על ידי oren1994

פורסם

יש לי את האזעקה הזו מעל ל7 שנים והיא אף פעם לא פועלת סתם.

גם אם חתול קופץ על הרכב זה לא מזיז אלה אם האזעקה על המצב הכי רגיש, וגם אם היא על המצב הכי רגיש יש 2 סוגי רגישות, מכה חלשה ומכה חזקה.

מכה חלשה היא נותנת צפצוף אחד ומפסיקה והביפר מצפצף, מכה חזקה היא לא מפסיקה עד שמנטרלים אותה.

עדיף לקבל דו"ח חד פעמי אם בכלל על נזק של אלפי שקלים במקרה של גניבה של מערכת או ציוד ברכב וכו'.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב תודה, לכולם בואו לא נהפוך את את הפוסט הזה לספאם.

אני כבר יתקין איזה משהו.

תודה לכול מי שהשתתף בפוסט ,נתראה כבר בהתייעצות הבאות.

פורסם (נערך)

http://www.miccaauto.com/en/displayproduct.html?proID=3503652&proTypeID=107896

זה הקישור

דרך אגב יש לך עוד אזעקת ביפר של חברת מצמן, יותר זולה מהרב בריח והגארד, אותו עיקרון

טום לגבי הקוברה זה תשלום חודשי , איתורן ופיונטר גם תשלום חודשי של 50₪ בערך כל חודש

עריכה אחרונה על ידי george
  • תוכן חדש...