Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב סיטרואן C4 2006, רכשתי את הרכב לפני שבוע.

כחלק מ"היישור קו" החלפתי את כל 4 הצמיגים + 2 בולמים קידמיים, אך לא בוצע כיוון פרונט.

אני מרגיש בזמן נסיעה כאשר אני משחרר את ההגה הרכב נוטה לכיוון ימין, לפי מה שידוע לי הרכב זקוק לכיוון פרונט.

השאלה שלי האם לעשות את כיוון פרונט עכשיו או לחכות חודשיים ( עד יולי) ואז לעשות בטיפול 100K (אני גם ככה יצתרך להחליף ברקסים קדמיים+אחוריים ב 99%)

שורה תחתונה , אם אני יבצע עכשיו כיוון פרונט , ואז עוד חודשיים אני יחליף ברקסים קידמיים ו אחוריים ( הם חורקים בכל בלימה ובמוסך נאמר לי שהם לקראת סוף החיים שלהם ומומלץ עוד כחודשיים בטיפול הקרוב להחליף אותם) האם אני יצתרך לבצע כיוון פרונט מחדש? האם ברקסים חדשים משפיעים

על הכיוון פרונט? אם כן אז אולי מומלץ להקדים את הטיפול לעכשיו וכבר לבצע החלפה של ברקסים ואחרי זה לעשות כיוון פרונט ולסיים עם הכל בבת אחת?

פורסם

ערב טוב, אני רואה שהדיונים הארוכים שהתנהלו כאן, לה היו סתם...

תתחדש ומזל טוב!

בצע כיוון פרונט עכשיו. לאחר החלפת חלקי מתלה (כמו בולם זעזועים) צריך לבצע כיוון פרונט, מכיוון שהחלקים החדשים לא יושבים בדיוק כמו הישנים ויש לכוון זוויות מחדש.

בהחלפת ברקסים לא נוגעים בשום דבר שקשור לכיוון פרונט, הכיוון לא משתנה ואין צורך לבצע כיוון לאחר החלפת ברקסים.

פורסם

שוב שלום,

לאחר שבוצע כיוון פרונט ביום ראשון , שמתי לב שבנסיעות מחוץ לעיר ( במהירות בין 100 ל 120) יש לי רעידות בהגה! לפעמים יותר חזקות ולפעמים יותר חלשות.

האם הגיוני שעשו לי כיוון פרונט לא תקין? ( אני בטוח ב 90% שהרעידות התחילו דווקא לאחר הכיוון פרונט , ולא לפני, כלומר אחרי ההחלפת צמיגים והבולמים קדמיים שנעשו בשבוע שעבר)

תודה.

פורסם

אם יש רעידות ללא משיכה בהגה לכיוון מסוים, בצע איזון גלגלים מחדש (בפנצ׳ריה). אולי בעת החלפת הצמיגים לא עשו איזון כמו שצריך

• תוכן חדש...