Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצב כלכלי, מקום בבית אינם סיבה לא להביא עוד ילד

בהצלחה בהתעברות

במקרה של ילד יחיד, אולי עוד איכשהו הייתי מבין מאיפה באה הטענה.

במצב של 3 ילדים?

מצב כלכלי זו -ה-סיבה לא להביא עוד ילד. לא מביאים ילד שלא בטוחים שיכולים לתמוך בו ב 100%, ואפילו ארחיב את זה- לתמוך בו ב 100% בלי להכניס את המשפחה למשברים כאלו ואחרים.

מביאים עוד ילד כי "ילדים זה שמחה". אם בסופו של דבר המשפחה, כולל הנולד הרך יהיו פחות שמחים, מה עשית בזה?

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקרה של ילד יחיד, אולי עוד איכשהו הייתי מבין מאיפה באה הטענה.

במצב של 3 ילדים?

מצב כלכלי זו -ה-סיבה לא להביא עוד ילד. לא מביאים ילד שלא בטוחים שיכולים לתמוך בו ב 100%, ואפילו ארחיב את זה- לתמוך בו ב 100% בלי להכניס את המשפחה למשברים כאלו ואחרים.

מביאים עוד ילד כי "ילדים זה שמחה". אם בסופו של דבר המשפחה, כולל הנולד הרך יהיו פחות שמחים, מה עשית בזה?

מחזק, ילד- לא בכל מחיר.

במיוחד אם זה ילד רביעי, שדורש החלפה לרכב עם יותר מ-5 מקומות ישיבה (זה מהזוית של פורום רכב :-D)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לי תחושה עזה שהודעתו של GSI רוויה סרקסטיות...

שים לב שעיקור בתצורת חיתוך צינורית הזרע דורשת החלמה קצרה, אבל גם מועד של חודש חודשיים שבו עדין ניתן להרות עד לפליטת אפס זרעונים. נוזל הזרע ימשיך להיווצר ולהיפלט. מקור (למרות שפע המידע בעברית):

http://www.webmd.com/sex/birth-control/vasectomy-14387

חוץ מזה, בקרוב (כמה שנים), תהיה גלולה נגד הריון לגבר. התנדב בתור שפן נסיונות.

בכל מקרה, אני לא רואה מנוס מדיון אמיתי עם האישה. שיתבגרו.

פורסם

עצוב שזה מה שהגבר חושב .

כל ילד מביא את הברכה שלו,מה זה השטויות האלה בגלל שאני טיפה במינוס אז אני לא יביא ילד לעולם?!זה הגיוני?

יש זוגות שמתחננים להביא ילד לעולם ולא מצליחים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לך הגיוני להביא ילד שאין לך יכולת כלכלית לגדל אותו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עצוב שזה מה שהגבר חושב .

כל ילד מביא את הברכה שלו,מה זה השטויות האלה בגלל שאני טיפה במינוס אז אני לא יביא ילד לעולם?!זה הגיוני?

יש זוגות שמתחננים להביא ילד לעולם ולא מצליחים.

אתה ציני או פרימיטיבי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתם מדברים שטויות..

פעם לפני 10-20 שנה 7 אחים היו ישנים בחדר וברוך ה' כולם גודלים אותו דבר.

לא כל ילד שנולד חייב אייפון או פעמיים בשבוע חוג ג'ודו.

פורסם
יש קונדומים במיוחד בשביל זה.

הגיע הזמן להכיר :)

אחרי שהתרגלת הרבה שנים לשכב בלי קונדום- בלתי אפשרי לחזור לשימוש בקונדום.

זה בערך כמו לרדת מנהיגה במכונית פורמולה 1 ולעלות על ההגה של סופר מיני ב-60k שקל.

במיוחד אם זה ילד רביעי, שדורש החלפה לרכב עם יותר מ-5 מקומות ישיבה (זה מהזוית של פורום רכב :-D)

אם תשאל את אישתי, היא תמיד רצתה 4 ילדים, היא הבינה שזה לא יקרה בגלל המשפט (אלמוות) ששמעה ממני לא פעם:

״ימות העולם, אני לא נוהג במיני וואן!״

D:

לוקח 152,

אתה באמת ובתמים מאמין במה שאתה כותב? יש לך ילדים?

בהנחה ואתה רציני- מאחל המון הצלחה, your gonna need it.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתם מדברים שטויות..

פעם גם היו מספיק מעונות יום של נעמת, אפשר היה להסתדר עם חינוך בסיסי ושוק העבודה היה סלחני בהרבה.

עם הגישה שלך גדלים חוטבי עצים ושואבי מים. היות ובשביל הילד/ים שלי אני רוצה יותר משרק יגדלו, אז הם יקבלו שירותי חינוך ובריאות מצוינים, והכי חשוב את תשומת הלב הבלתי אמצעית של אמא ואבא, כך שיוכלו למצות את הפוטנציאל שלהם. עם 7 ילדים בחדר זה קרוב לבלתי אפשרי בימינו, ומהווה אנוכיות כלפי הילדים וכלפי הסביבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
אתם מדברים שטויות..

LIKE !

אני בן למשפחה ברוכת ילדים - אוכל לא היה חסר, ארוחות ערב בשריות - גם דחיפה ומימון לימודים גבוהים במוסדות.

מה נחסך ? - חוגים (שיחקנו סטנגה ובנינו מחנה), ביגוד (עובר מאח לאח ומאחות לאחות).

אל תמהרו לשפוט אנשים, על פי ההחלטות שלהם.

באופן כללי, אנשים היום חיים מעבר ליכולת הכלכלית שלהם עוד בתקופת הרווקות - בטרם הבאת ילדים לעולם.

כשאני רואה בחור צעיר נוסע על רכב חדש או יוצא ליסינג ליבי נחמץ.

אני חושב על 60,000 הון עצמי שהוא "שרף" - הנ"ל שווה הרבה יותר כאשר לוקחים משכנתא.

עריכה אחרונה על ידי BigMak

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
פעם גם היו מספיק מעונות יום של נעמת, אפשר היה להסתדר עם חינוך בסיסי ושוק העבודה היה סלחני בהרבה.

עם הגישה שלך גדלים חוטבי עצים ושואבי מים. היות ובשביל הילד/ים שלי אני רוצה יותר משרק יגדלו, אז הם יקבלו שירותי חינוך ובריאות מצוינים, והכי חשוב את תשומת הלב הבלתי אמצעית של אמא ואבא, כך שיוכלו למצות את הפוטנציאל שלהם. עם 7 ילדים בחדר זה קרוב לבלתי אפשרי בימינו, ומהווה אנוכיות כלפי הילדים וכלפי הסביבה.

לגבי 7 ילדים בחדר, זה אפשרי בחדרים של "פעם" 16-20 מ"ר עם תקרה בגובה 3 מטר.

2 מיטות קומתיים שנפתחות + מיטה נוספת ועוד הרבה מקום למשחקים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תודה על התשובות, הבחור איננו רוצה הליך כירוגי.

אין מה לדבר עם האישה, זה ניטחן כבר 7 חודשים. היא רוצה , הוא לא, היא תעשה לו תרגילים, הוא ישכב איתה והנה ילד.

צריך רק עוד רעיונות הכיצד לברוח מזה 3 ימים בחודש {שבועיים מחזור, יום ביוץ - ניקח עוד 2 ימים לביטחון} וזהו. כך הוא יוכל למשוך זמן. עד מתי? לא יודע.

בינתיים נוספה עוד אופציה, לעבוד המון עם מחשב נייד על הרגליים לחמם תביצים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

ילדים זו החלטה משותפת, וככזו לכל אחד מבני הזוג יש זכות ווטו במידה שווה.

לכל מי שדיבר על ילדים בכל מחיר -

בילדות אבא שלי חסך מעצמו אוכל כדי שאני לא אהיה רעב. בהצלחה עם לעשות את זה עם ארבעה, שמונה, או שלושים ושבעה ילדים.

אני לא אומר שצריך להביא ילד רק כשאתה מסוגל מראש לכסות לו לימודים אקדמיים, אבל בהחלט צריך להיות מסוגל לדאוג לו לדברים שמעבר למינימום המספיק לקיום. ולא במחיר פגיעה בשאר בני המשפחה.

דיון עצוב.

פרקטית?

לא יודע אם אוננות מורידה איכות זרע, אבל אני בספק אם זה אמצעי המניעה האמין ביותר. גם לפטופ, מדובר עם השפעה לטווח ארוך.

שידבר עם רופא.

שיפסיק לשכב איתה.

עריכה אחרונה על ידי Talgaz

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני לא חושב שאוננות מורידה מאיכות הזרע.

זו בסך הכל דרך לפלוט אותו.

אני חושב ש4 ילדים זה מוגזם וזו זכותו המלאה של הגבר לא לרצות עוד ילד.

אולי ללכת על דרך אחרת...להתחיל להפציץ אותה במחקרים והפחדות על סטטיסטיקות של לידה אחרי גיל 35-זה עלול לעשות את האפקט.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני ממש לא ציני כל עוד ומדובר במשפחה שאין לה מה לאכול או שלא יהיה לה מה לאכול עם ילד נוסף

ילד יקבל את ה100% שהוא צריך לקבל גם אם ההורים יצטרכו לעבוד יותר קשה או להיות במינוס יותר גדול, אלו לא סיבות לוותר על ילד או על רצון האשה לילד ולהתחיל לחפש טריקים לקטילת האפשרות להכנס להריון (שזה בכלל פעולה הזוייה)

כמו שנאמר, אז ההורים לא ישדרגו את הסמארטפון בכל רבעון והמסך בסלון יכול להיות קטן בכמה אינצים, בשביל הילד...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...