Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ברכב, מסוג סוזוקי איגניס מותקנת אזעקה שעושה בעיות - לעיתים הרכב מצפצף, והאורות מהבהבים,

אני מעוניין לפרק ולהרכיב מערכת שלטי נוחות בלבד, רציתי לשאול:

במערכת הקיימת אותו כפתור משמש לפתיחה וסגירה, כיצד ניתן לזהות אם יש ברכב שני טריגרים?

1. לפתיחה

2. לסגירה

כיצד ניתן לזהות?

איך אני יכול לדעת האם הנעילה המרכזית קשורה לאעזקה? ואז אם אני מבטל אותה אני גם הורס את הנעילה מרכזית?

עריכה אחרונה על ידי poratnir
פורסם

השימוש בכפתור אחד בשלט לא קשור ל"כמות" הטריגרים.

עם זאת, באיגניס החיווט קצת שונה, אכן אין שני חוטי טריגרים. ישנו קונקטור שיש בו 14 חוטים (תספור!) מעל ההגה (תפרק פלסטיקה מתחת להגה ותמצא אותו).

בקונקטור הזה יש (בין השאר) חוט דק בצבע חום/לבן, עם פסי כסף עליו (זה מסמל תקשורת). את החוט הזה אתה חותך, צד אחד מחבר לטריגר נעילה וצד שני לטריגר פתיחה.

(איזה צד לאיזה טריגר? לא זוכר. תנסה. אם השלט מתפקד הפוך, אז תהפוך את החיבור...).

אם היתה אזעקה בהתקנה מקומית, אתה תראה שזה כבר בוצע כך (למרות שבשלט יש רק לחצן אחד...), ופשוט תחליף את החוטים של הישנה בזו החדשה.

בעקרון, אתה מחווט נגטיב טריגר.

אם אתה צריך גם מאותתים וכו' אני אחפש לך את הדיאגרמה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הי אכן יש באמת חוט חום עם פס כסף, יש ריליי נוסף המחובר תמיד ל + בצד אחד יש את החום לבן ובצד שני יש חוט צהוב ירוק נראה שלי של האיתותים?

בעקרו אם אי מבין נכון ברגע שאני אקצר את החוט לאדמה הוא ינעל/יפתח?

פורסם

התשובות הן - כן וכן. (אבל אל תעשה ניסויים מיותרים :D)

והנה הדיאגרמה שמוכיחה שהבנת נכון.

Suzuki_ןignis_2002.pdf

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הי למישהו שעוד יהיה רלוונטי ההתקנתה הושלמה: את ה - nc של שני הממסרים חיבריתי יחדיו. ואת ה ממסר פתיחה רגל no חיברתי לאדמה. Com מתחבר לחוט החום לבן אחד בכל צד.

• תוכן חדש...