Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי להציל את הסובארו שלי .... והיא נשלחה לתיקון למרות שרצו להשבית אותה.

במוסך לא יודעים איך לחבר את המוטות של תא המטען . ברגע שאני מרים את הדלת הזו הם אמורים לדאוג שהיא לא תטרק .

בעל המוסך טוען שהפועל שעה ניסה להרכיב והוא לא יודע....

אולי יש למישהו תמונה איך אמורים המוטות הללו להיות מורכבים ?

או עצה איך להרכיב אותם ?

תודה

פורסם

מה תמונה ...

זה לא כל כך טריוויאלי.

בטוח שיש איזשהיא דרך שגורמת להתקנה להיעשות מהירה ופשוטה אבל מי יודע ???

צריך להשחיל קצה אחד לחורים , ולנסות להשחיל גם את הצד השני.... אבל מכיוון שהמוט קצת ארול מהמרחק בין החורים...

זה קשה ליישום....

פורסם

היי, חיבור המוטות הוא עניין פשוט יחסית ואם הפחח לא הצליח לחבר, זה כנראה בגלל שלא קיבל לידיו את החלקים המתאימים או שהוא חסר ניסיון בתחום. בכל אופן, אני ממליץ לך להכנס למוסך מורשה של סובארו, שיעזרו לך עם כך. בהצלחה :)

פורסם

תודה ... , אבל בסובארו שלי אלו לא בוכנות גז.... :-) , בכל אופן תודה !

אני יודע שבמוסך מורשה של סובארו בטוח ידעו להרכיב אבל בטוח ירצו תשלום ובמוסך הזה שבו תיקנו לי את הפגוש יעשו זאת בחינם...

• תוכן חדש...