Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום ,אנחנו מתכננים לנסוע אנגליה בחודש 6 ונוחתים בלוטון.

אני מחפש רכב ל5- אנשים שלכל אחד יש לפחות מזוודה וחצי, כולל עגלה, של תינוק

חשבתי ללכת על משהו בכיוון של מזדה 5

הרכב אמור לשרת אותנו משך שבועיים כל יום,

כנראה שבנוסף נשכיר עוד רכב אחד, אם לא שניים לפחות,

{ עוד חלק מהמשפחה מצטרפים} אבל אני דואג לעצמי כי הם עוד לא סגורים על עצמם

בכל מיקרה השאלה שלי היא :

איזה סוג רכב כדאי להשכיר, משהו שלא זולל דלק ונח לנסיעות, ולא יקר אם אפשר.

לאיזה חברה כדאי לי ליפנות.

ואיזה עוד דברים אני צריך לדעת ליפני שאני שוכר רכב בחו"ל.

טיפים התקבלו בברכה .

תודה רבה ופורים שמח.

עריכה אחרונה על ידי eyal177
פורסם

ל-5 אנשים - קח סטיישן גדול או ואן קטן - משהו בסדר גודל של מונדיאו סטיישן או פיג'ו 5008. תביא בחשבון שחוץ מהאנשים צריך להוביל גם מזוודות. עדיפות לדיזל אם נותנים לך, אבל בדרך כלל אי אפשר לדעת עד שהגעת לתחנת ההשכרה.

מה צריך לדעת: לנהוג "הפוך" - לפי החוק האנגלי, משמאל. לעבור על אתרי אינטרנט המדריכים לגבי חוקי ומנהגי הנהיגה בארץ היעד ולהפנים את החוקים - ולהקפיד עליהם מאוד!! עליך לקחת אתך את רשיון הפלסטיק, בלעדיו לא תוכל לשכור רכב.

לגבי בחירת חברה - אין כללים. צריך לבחון איזה חברה משכירה רכב מתאים בשדה התעופה היעוד ולבחון את העלויות. וכמובן לרכוש את כל הרחבות הביטוח (מעבר לביטוח החובה לרכוש גם ביטוח תאונות וביטוח גניבה, כולל הקטנת השתתפות עצמית למינימום האפשרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז פשוט לבחור חברה שהכי ניראת לי. לאף אחד לא היה איזה קטע אם חברות כאלה או אחרות בחו"ל על חילוקי דעות ?

פורסם

מאילו חילוקי דעות אתה מודאג?

החברות הגדולות נוטות אולי להיות אמינות יותר. נתקלתי כבר בטעויות בחיוב מצד נגיד AVIS, אבל שפניה אליהם הסדירה זאת לחיוב.

יש לי נסיון חיובי עם אתרי משנה שמרכזים פעילות של השכרת רכב:

http://www.arguscarhire.com

http://www.auto-europe.co.uk

פורסם

מנסיון: בלוטון אין באמת השכרת רכב. אם תזמין בלוטון יכול להיות שתשלם עמלות גבוהות עבור העברת הרכב. אם תרצה אני מכיר נהג דובר עברית שיש לו מיניוואן. הוא יוכל להסיע אותך למרכז העיר במחירים סבירים יחסית... אולי גם יוכל לתת לך טיפים בנוגע להשכרה...

אני נסעתי איתו כמה פעמים והוא אחלה גבר שבגברים. אם רלוונטי פנה אלי בה"פ.

פורסם (נערך)
מאילו חילוקי דעות אתה מודאג?

החברות הגדולות נוטות אולי להיות אמינות יותר. נתקלתי כבר בטעויות בחיוב מצד נגיד AVIS, אבל שפניה אליהם הסדירה זאת לחיוב.

יש לי נסיון חיובי עם אתרי משנה שמרכזים פעילות של השכרת רכב:

www.arguscarhire.com

www.auto-europe.co.uk

היי טום, אינני בטוח שחברה גדולה היא גם אמינה. חפש פנדוב הרץ ותבין למה התאכזבתי מאוד משרות שלהם: טעות של גבייה מיותרת באלפי שקלים במפתיע וללא הסבר מיידי ללקוח, חוסר נכונות בחו"ל לתקן טעות לטענת הזכיין המקומי, שרות איטי, לא קשוב ולא מנסה להקל על הלקוח כאשר ברור שהוא צודק. זאת בנוסף לנסועה של הרכב שקיבלתי ומצמד שכשל.

לפותח השרשור- אני הייתי מתרחק מהרץ מסיבות שציינתי כאן בעבר.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

ולכן סייגתי מעט עם המילה "אולי". בכל מקרה, טעויות ופאשלות למיניהן יכולות לקרות עם כל חברה והשאלה היא על מהות הטיפול.

אגב, כבר יצא לי להתקל גם בפאשלה מצד הרץ בעבר הממש רחוק עם טיפול מאכזב.

בגלל נסיון עבר וחברות במועדון נוסע מתמיד 'מיילס אנד מור' אני נוטה לדבוק בחברות שעובדים איתם, עם נטייה לאוויס.

אבל אין בכך בכדי להעיד על עדיפות אבסולוטית.

בשורה התחתונה, צריך לבדוק מה התנאים בכל חברה, עלויות ותוספות כאלו או אחרות ולהתאים לצרכים.

• תוכן חדש...