Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ניקיתי אתמול את המחשב שלי, וכעת הוא לא נדלק.

כנראה שזו הייתה טעות להפוך אותו ולקוות שכל האבק והכל יצא, כי התנתקו להם כמה חיבורים.

לאחר שניסיתי לחבר, הוא עדיין לא נדלק.

חוץ מפעם אחת שניסיתי לשחק עם החיבורים של הדיסק קשיח, כנראה לא היה מחובר חיבור בשם SATA

אז לכן הוא לא נדלק, ולא הופיע דבר במחשב.

אבל גם כשהוא נדלק, הוא ביקש שאלחץ על ALT או TAB בכדי לעבור מסך, ולצערי המקלדת לא הגיבה.

ניסיתי עוד מקלדת, אך גם זה לא עזר.

כעת הוא במצב ההתחלתי - שהוא בכלל לא נדלק.

האם מישהו חווה בעיה כזאת פעם, ויכול בבקשה לשתף אותי מה עלי לעשות?

כעת אני כותב ממחשב שהוא לא שלי.

מצטער שאני לא מצליח לענות בנושא שלי ובהודעות לחברים, מקווה שאצליח אם אחזיר את המחשב למצב פועל.

מדובר במחשב נייח. אם תרצו אצרף תמונה של פנים המחשב.

תודה רבה לכם

פורסם

לא נראה שיש שם משהו מנותק. סימנתי בתמונה את החיבורים של ספק הכח (באדום) ושל כפתור ההפעלה, תבדוק שהם מחוברים כמו שצריך וגם את הכרטיס מסך.

5315bde874fda.jpg

פורסם

יש! :wink:

איזה כיף, המון תודה לכם חברים יקרים!

המחשב עזר לעבוד.

ניתקתי את החיבורים שסימנתם לי פה, חיברתי מחדש. לפני חיבור דאגתי גם לנקות עם מחק (זכרתי שהמליצו פעם), והמחשב עובד!

איזה כיף. ממש תודה רבה לכם.

צריך לשמור את התמונה שאדע להבא איזה כבלים הם של הספק כח.

ממש תודה לכולם, פעם נוספת שאני נעזר בפורום הנפלא הזה ועוזרים לי בשמחה.

פורסם

טוב מאוד שהכל חזר לפעול,

אבל שים לב לפעם הבאה, אל תהפוך את המחשב וכו',

אני מנתק המחשב מהכל מקלדת, עכבר וכו' יוצא לגינה ועם פאן שמוציא אוויר קר מעיף את כל האבק החוצה,

הכל מבריק כמו ביום שהורכב.

so far so good so what

פורסם
לא נראה שיש שם משהו מנותק. סימנתי בתמונה את החיבורים של ספק הכח (באדום) ושל כפתור ההפעלה, תבדוק שהם מחוברים כמו שצריך וגם את הכרטיס מסך..

רק הערה: החיבור הקטן הוא לא כפתור הפעלה אלא אספקת כוח נפרדת למעבד.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

תודה חברים.

פשוט לא היה לי פן בהישג יד, והיה המון אבק, אז חשבתי שאולי אם אהפוך זה יעזור.

אני חושב שלא ניקיתי את המחשב כבר כמה שנים. כנראה שאסור להזניח וצריך לנקות פעם בכמה זמן, זה יכול לעזור.

הכי חשוב שעכשיו המחשב עובד. ממש תודה לכם.

פעם נוספת שיש לי בעיה, ואני פונה לחברים בקארספורום והחברים עוזרים לי :mm_smile:

פורסם

סופר מן, שמחתי לשמוע שהכל הסתדר. :wink:

רק הערה: החיבור הקטן הוא לא כפתור הפעלה אלא אספקת כוח נפרדת למעבד.

כנראה שפיספסת את הסימון שעשיתי בצד ימין למטה (בצהוב), שאחראי על כפתור ההפעלה (power switch).

• תוכן חדש...