Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מחפש המלצות לאטרקציות לילדים במרכז,אחיין שלי בן 2 וחצי אוהב כל מה שקשור לחיות-ליטוף/האכלה,בעדיפות שנייה אצלו זה הג'ימבורי מכל סוגיו ואחרי זה פארקים.

אשמח אם תתנו המלצות לפינות ליטוף/האכלה או ג'ימבורי שממש שווה ללכת אליהם באזור נתניה ועד חצי שעה נסיעה ממנה (לא משנה כיוון).

אני רק אציין שאת חוות התוכים בכפר הס,פארק אוטופיה בקיבוץ בחן,לגעת בחיות בגבעת חיים,החלל המופלא באיזור תעשייה נתניה והמשחקיה בM הדרך חרשנו כבר.

תודה לעוזרים!!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סליחה שאני לא מתייחס להצעות שאתה מעונין בהן, אבל נשמע שהילד כבר "רווי" ושבע מכל "פינות ה-" השונות. הוא רק בן שנתיים וחצי.

במקומך הייתי לוקח אותו לאיזה חורש או יער, או לאיזו גינה יפה עם מתקנים (לא צריך יותר מנדנדה לגילו ו/או מגלשה), לוקח גם גירים גדולים צבעוניים או איזה כדור ומשחק איתו שם.

מה שהילד מרוויח כאן הוא מעל ומעבר למה שהוא מקבל בפינות השונות או המשחקיות הענקיות.

הקשר איתך יהיה הרבה יותר טוב מאשר הקשר עם החיות המתלטפות השונות.

פורסם

אהבתי את הרעיון אבל הילד כל השבוע בפארקים השונים בתוך העיר אז חשבתי כבר לנסוע מחוץ לעיר למשהו קצת שונה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש את אוטופיה, גן טרופי עם פינות ליטוף, שלי באותו הגיל מאוד נהנה שם.

יש גם את לגעת בחיות בגבעת חיים ברנר.

וכמעט שכחתי את חוות התוכים בכפר הס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רחבת אצטדיון נוקיה ביום שישי בשעות אחר הצהריים. בדיוק הגיל להתחיל להטמיע בו תרבות מוטורית.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

צחוק צחוק, הקטן שלי מאוד נהנה שם.

הוא באמת אוהב רכבים.

כשאגיע הביתה אעלה תמונה להמחשה. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש את אוטופיה, גן טרופי עם פינות ליטוף, שלי באותו הגיל מאוד נהנה שם.

יש גם את לגעת בחיות בגבעת חיים ברנר.

וכמעט שכחתי את חוות התוכים בכפר הס.

כתבתי שאלה אחלה מקומות אבל חרשנו אותם.

רחבת אצטדיון נוקיה ביום שישי בשעות אחר הצהריים. בדיוק הגיל להתחיל להטמיע בו תרבות מוטורית.

הילד חולה על רכבים ותמיד אוהב לשבת בכיסא הנהג ולהתעסק ברכב שלו :lol: ...פה הוא מסביר לחבר שלו על פעולת המתגים.

תצלום0349_001.jpg

גן גורים בגני יהודה

איך שם שווה?

רציתי לנסוע לשם אתמול ובסוף נסעתי למשק ברגר בכפר הס.

• תוכן חדש...