Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות האשכול הזה:

http://hwzone.co.il/community/thread...9#.UuVXzhD8JhE

היום הגיע המחשב.

אישתי קיבלה אותו מהשליח הבוקר, אני הגעתי הערב, פתחתי החבילה ונוכחתי לגלות את הנזקים הללו:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...2020.21.27.jpg

https://www.dropbox.com/s/ngd0lj9fbpogrwq/2014-01-26%2020.22.04.jpg

לדעתכם, מה עלי לעשות? איך להתנהל מול החנות כרגע?

מה לגבי חלקים מכאנים שיכלו לקבל זעזוע מהמכה כגון הארד דיסק וכו' או כל דבר אחר.

כמובן שכרגע החזרתי את המארז לקופסא ומחר אצור קשר להמשך התנהלות.

**למען הסר ספק- הנזק לאוו דווקא קרה במשלוח אלא השערה בלבד.

תודה.

עריכה:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לפי עובי הרשת באותו איזור והתוואי שלה זה לא נראה כמו נזק אלא ככה זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא רואה כאן נזק.

איפה הנזק ואולי תמונה יותר ברורה של הנזק? אני רואה שם רק קלקר קרוע קצת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פיספסת בגלל שזה לא היה בצורת קישור ועם צבע של קישור :oops:

פות"ש תוציא את הבורג ותצלם אם רק הכיסוי צד התעקם או גם שלדת המארז

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אל תפתח/תפרק את המחשב! פנה לגורם שממנו רכשת את המחשב ושלח לך דרך חברת שילוח זו,

דרוש שיאספו את המחשב כנגד קבלת מחשב חדש. אין שום סיבה שאתה תספוג את זה ותקבל מחשב עם נזק כששילמת על מחשב חדש.

נזקים כאלו קורים לעיתים תוך כדי השינוע או במחסן והחנות מתמחרת את מוצריה במוכנות כי גם אלו דברים עשויים לקרות.

פורסם

נכון מאוד!, דרוש החלפה קומפלט!.

מכה כזו מזעזעת את הצורה לחלקים הפנימיים ואתה לא יודע מה יצוץ עוד חודש או שנה, ואז יגידו לך שמדובר בנזק פיזי ואין אחריות!.

לחנות אמור ליהיות ביטוח מחברת השילוח, זה לא צריך ליהיות על הגב שלך.

והאמת אני בחיים לא הרשיתי לחנויות ליבנות לי מחשבים- בטח שלא לישלוח לי אותם שאלוהים יודע מה עבר עליו בדרך וכמה פעמים נפל- לא תמיד יהיה סימן חיצוני, בכל מיקרה אני לא סומך על חברות השילוח שמדבור במוצר עדין שכזה שלרוב גם ממש לא זול.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בכל מקרה, אם יחליפו זה כנראה רק את המארז, לא משנה מה קרה לחלקים פנימיים. אפילו אם הוא ידרוש החלפה קומפלט, זה לא יעזור. ואם בסיכוי קלוש יחליפו קומפלט, מישהו אחר יתקע עם החלקים האלו (משהו בסגנון אובדן להלכה).

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

זה נזק רציני בכך שלא תצליח לפתוח אם בכלל את המארז אי פעם, למרות שבמחשבים מוכנים מראש, יש מדבקה וחל איסור אבל עדיין... בפעם הראשונה שזה יגיע למעבדה? אתה תהיה אשם הרי הם יגידו שאתה עשית נזק זה.

כך שאין ברירה אלה להודיע במיידי בצירוף תמונות ולדרוש החלפה.

פורסם
בכל מקרה, אם יחליפו זה כנראה רק את המארז, לא משנה מה קרה לחלקים פנימיים. אפילו אם הוא ידרוש החלפה קומפלט, זה לא יעזור. ואם בסיכוי קלוש יחליפו קומפלט, מישהו אחר יתקע עם החלקים האלו (משהו בסגנון אובדן להלכה).

אני לא יודע איך הוא רכש את המוצר, אבל יתכן ויוכל ליישם את חוק ה-14 יום להחזרת מוצר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני לא יודע איך הוא רכש את המוצר, אבל יתכן ויוכל ליישם את חוק ה-14 יום להחזרת מוצר.

נראה לי במקרה זה יהיה לו קשה לבטל עסקה, כי יש החרגה בחוק לגבי מוצרים בהזמנה מיוחדת, כגון מחשב מורכב שהוא בנה ממפרט ספציפי. לעומת מחשב נייד למשל שהמפרט קבוע.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

עדכון: היום לקחתי את המחשב חזרה לחנות, שם פתחו אותו ומסתבר שהמכה היתה רצינית מאוד. הלוח התעקם, הקירור התעוות, הספק גם כן עקום, בקיצור טוטאל לוסט. החנות לקחה אחריות מלאה ותספק את החלקים בנפרד הפעם ובאיסוף עצמי. נראה לי שארכיב אותו לבד עכשיו..

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לי זה נראה קצת מוקדם לקבוע שהחלקים הפנימיים קיבלו זעזועים או מכות.

אפילו מוקדם לקבוע שזה עיקום גם בשלדה של המארז.

ראיתי כמה עשרות פעמים שמישהו פירק את הפאנל צד ובטעות דרך על החלק הזה ועיקם אותו, זה לא משהו נדיר.

עריכה:

פות"ש הקדים אותי בשנייה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין שום בעיה שזה קיבל מכה קטנה, אבל הבעיה הגדולה שזאת מכה לא קטנה, ונגיד בעוד שנה משהו יקרה והוא יזדקק לאחריות, ייכנס לחנות או יבצעו איסוף ואז, במעבדה, לא יוכלו לפתוח ויראו את הנזק? מה אז? זה מצב של הפסד בכל מקרה בין אם זה היום או מחר.

• תוכן חדש...