Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אספר בקצרה לפני כחודשיים פגע מישהו עם רכבו ברכב של אבא שלי,אותו אדם שפגע הודיע לי אישית שפגע ושאין לו ביטוח.

הוא ביקש שאתבע את המקיף שלי,והוא ישלם את ההשתתפות עצמית+ההעלאה של הפרמיה.

האוטו תוקן והביטוח שילם את הסכום,ועכשיו אותו אדם מתחמק מתשלום ההשתתפות העצמית.

מה ניתן לעשות בנדון?

פורסם

תביעה בבית המשפט לתביעות קטנת. אמנם התהליך יארך מספר חודשים, אבל סיכוי מצויין שתקבל פסק דין לטובתך. האם תראה את הכסף? זו שאלה אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה לא לרמות את הביטוח. אתה שילמת השתתפות עצמית, אתה תשלם אבדן ה.ה.ת. - אם הנזקים נגרמו באשמתו עליו לשלמם.

מה שהבחור לא יודע הוא שמצפה לו תביעה יותר שמנה מצד הביטוח שלך, שגם הוא עשוי לתבוע את נזקיו.

למה לא תראה את הכסף? יתכן שכן תקבל אותו, אבל מי שלא טורח לרכוש ביטוח ואינו משלם את התחיבויותיו (גם אם ניתנו בע"פ) כנראה אינו משופע במזומנים, ולא בטוח שאימת החוק נופלת עליו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תפריד בין שתי תביעות:

אתה תוןבע את נזקיך - שהם ההשתתפות העצמית ואבדן ה.ה.ת. ב-3 השנים הקרובות. זה הכל.

הביטוח יכול לתבוע מהפוגע את הסכומים ששילם לך, דבר שנקראה "שיבוב". אין לזה שום קשר אליך, פרט לכך שאם הביטוח מצליח בתביעה נגד הפוגע ההוא אמור לבטל את רישום תביעת הביטוח שלך. אבחל זה עניין של חברת הביטוח, לא משהו שאתה צריך לעשות. אני מניח שאת פרטי הנהג הפוגע מסרת עם הדיוח לחברת הביטוח, מכאן זה עניינה ולא עניינך.

פורסם

אכן הוא עשוי לזכות לשתי תביעות: אחת ממך, האחרת מהביטוח שלך. אבל זה בתנאי שתתן לביטוח את פרטיו.

• תוכן חדש...