Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מנסה לעזור לחברה:

רכב מסוג פיאסטה בת שנה חטף מעיכה קלה בכנף הקדמית ובפינת הטמבון הקדמי.

מדובר על שפשוף ומעיכה קלה בפח, אבל כזו שהשאירה "קו" קיפול בפח ושפשוף בטמבון.

מה הכי נכון לעשות מבחינת מניעת נזק בזמן מכירה של הרכב בעתיד ?

אין בעייה של ביטוח כי ההשתתפות העצמית נמוכה ואין אבדן הנחת העדר תביעה.

במוסך מורשה נתנו הערכת מחיר של 4000 ש"ח ואמרו שצריכים להחליף את הכנף והטמבון כי הרכב בן פחות משנה(אני לא בטוח שהמחיר הזה מתייחס להחלפה מלאה כי שמעתי את ההסבר דרך החברה של ממש מבנה בנושא ).

האם יש סיכוי שעצם החלפת החלקים תוריד יותר מערך הרכב במכירה מאשר תיקון של חלקים קיימים?

מעבר לכסף עצמו (שאמורים לקבל עליו פיצוי) האם זה יעורר יותר חששות אצל הקונה הפוטנציאלי מאשר תיקון חלקים קיימים?

אין לי תמונה להעלות אבל ברור לי שאפשר לתקן את החלקים- זה רק מצריך מהפחח יותר עבודה ויותר כישרון מאשר להביא חלקים חדשים ע"ח הביטוח.

ברור לי גם שתיקון כמעט תמיד אינו מושלם כמו חלק חדש- אבל שוב, זה עניין של יד וסבלנות. מצד שני- אני לא יודע כמה קל/ מורכב לפרק כנף ולהרכיב חדשה באופן מושלם.

עוד שאלה : הרכב עדיין באחריות. אני יודע שאין חובה לטפל במוסך מורשה יבואן כדי לשמור על האחריות- מספיק מורשה משרד התחבורה. אבל איזה הרשאה או תעודה יש בדיוק לפחח? (אני לא מדבר על פחחיה שצמודה למוסך גדול. יש פחחים מעולים שכל העסק שלהם זה רק פחחיה אבל יש להם ידיים וציוד מעולה).

האם צביעה אצל פחח "לא מורשה משרד התחבורה" בלי שום נגיעה למכניקה משפיעה על האחריות?

תודה

י

פורסם

כדאי מאוד שתצרף תמונות שנוכל לראות מה הנזק.

איך המכה נוצרה?

כדאי שתבדוק את נושא העידר תביעות ביטוח שכן אולי מחיר הביטוח יעלה הרבה בגלל שיהיו תאונות על שם הנהגת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כדאי מאוד שתצרף תמונות שנוכל לראות מה הנזק.

איך המכה נוצרה?

כדאי שתבדוק את נושא העידר תביעות ביטוח שכן אולי מחיר הביטוח יעלה הרבה בגלל שיהיו תאונות על שם הנהגת

אין לי תמונה.

אבל הסברתי את מהות הנזק. בהנחה שאפשר לפעול ב2 הכיוונים: החלפה או תיקון.

אין שום שינוי בעלות ביטוח ההמשך וגם ההשתתפות העצמית קטנה מאד (ביטוח של עובדי מדינה).

והתאונה נוצרה כאשר מישהו יצא מחנייה מקבילה וצמודה מדי כנראה (אין דרך לאתר אותו וזו גם לא הנקודה).

השאלה היא מה המשמעות במכירה מבחינת החשדות שיעלו אצל הקונה: החלפה של טמבון ובעיקר הכנף הקדמית לעומת תיקון פחחות (כלומר חומר מילוי)

תודה

פורסם

בדוק עם חברת הביטוח האם יש ירידת ערך במקרה של החלפת כנף ופגוש.

אם אין ירידת ערך: תעד את הנזק ושמור את כל מידע לגבי התיקון.

בעת מכירת הרכב תוכל להראות לקונה את התמונות.

אם יש ירידת ערך ותקבל פיצוי עבורה מחברת הביטוח, תהיה צריך לדווח על כך לקונה העתידי ולקזז את ירידת הערך ממחיר הרכב.

• תוכן חדש...