Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד (זה לא משנה אם זה לחבר או לבת דודה)

bigbosf
שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים. מכיון שאני כבר חלוד בנושא מבקש את עזרתכם. החבר צריך סה"כ מחשב לאינטרנט ו-WORD . לא מעבר. ראיתי כמה מחשבים נחמדים עם מעבדי I3. שאלתי היא כזאת , האם יש הבדל משמעותי בין הסדרות ? לדוגמא INTEL Core i3-2370 2.4Ghz עולה פחות מ- Intel i3-3217U 1.8Ghz

למה זה ? האם יצא לכם לקנות מאתרים כמו Y-Y-Y.CO.IL או BUY2.CO.IL ? יש שם ניידים מאוד זולים אבל מוחדשים. לפי טענתם זה עודפי יצור. זה נכון ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבחור נזקק לשימושים בסיסיים, אבל האם נזקק לנידות?

אם המחשב יושב רוב הזמן על אותו שולחן - מחשב "15.6 עם מעבד i3-3217U, זכרון 4 ג"ב ודיסק קשיר של 500 ג"ב יעלה סביב 2300-2400 ש"ח, בהתאם ליצרן, החנות ותנאי האחריות. המחשב שבו נכתב הפוסט עונה לקריטריונים אלה ועם Win 8.1 הוא זריז מאד (כרום עם 8 לשוניות ומעלה פתוחות, אופיס 2013). ההפרש למעבדים מדור קודם יהיה די קטן, אלא אם יורדים לסדרות סלרון\פנטיום.

אם הבחור זקוק לניידות יהיה עליו להשקיע עוד קצת במחשב "13-14.

מחשב מוחדש יהיה מחשב שהוחזר לחנות יתכן בלי שנעשה בו שימוש או עם שימוש מינימליץ מכל מקום - לאורר אורך החיים של מחשב (בין 3-6 שנים) איני רואה מקום לנסות לקמץ על אותם 200-300 ש"ח, אלא אם הבחור במחסור כספי קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה התקציב ? הU יותר חסכוניים בסוללה.

אין לו תקציב מוגדר. כמובן שמעדיף הכי זול. i3-2370M 2.4GHz ראיתי ב1799 שקלים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע מה ההגדרה שלהם ל"מוחדש" אך הנה ההגדרה של משרד הכלכלה וזאת גם ההגדרה המוכרת לי.

"מוצר מוחדש הוא מוצר אשר היה בשימוש הצרכן , הוחזר ליצרן ונארז מחדש לשם מכירתו."

קישור:

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/FFF831A8-E33E-4E7C-835F-F7EB477B1EDA.htm

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תקנו מחודש בארץ אלא אם זה מחודש יצרן שהגיע לפה היישר מחו"ל. החידוש של היבואנים בארץ הוא קטסטרופה, ולא פעם המחשבים המתקבלים פגומים מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שרשום באתר לגבי מוצר מוחדש -"מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים)"

מה זה לעזאזל לקוחות סופיים? ואיך ניתן לדעת אם זה מחודש יצרן שהגיע מחו"ל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה מאד לדעת.

אישית מעולם לא רכשתי מוצר "מוחדש" אם כי בשנים הראשונות שלי ב"אורנג'" הוחלפו לי טלפונים תקולים ב"מוחדשים". אני לא יודע אם באותו זמן כבר היתה הגדרה רשמית למונח, אבל המכשיריםש התקבלו הי בפשטות מכשירים שתוקנו במתקני אורנג'.

מה שייתי בודק בשלב הראשון הוא שני דברים:

1. האם מדובר בדגם עדכני, שכן אם מדובר בדגם שנממא בשוק זמן קצב סביר שגם אם נעשה בו שימוש על ידי לקוח הרי ששימוש זה היה מועט ויש סבירות שהוחזר בשל חוסר התאמה לצרכים ולא בשל תקלה מג'ורית.

2. האריזה - הייתי בודק אם יש עליה תיעוד כלשהו של המפעל הממחדש. אני מניח - ולא יודע - שמכשיר שחודש במעבדות של יצרן כמו HP או DELL או כל יצרן מוכר אחר יישא תוית מתאימה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה מאד לדעת.

אישית מעולם לא רכשתי מוצר "מוחדש" אם כי בשנים הראשונות שלי ב"אורנג'" הוחלפו לי טלפונים תקולים ב"מוחדשים". אני לא יודע אם באותו זמן כבר היתה הגדרה רשמית למונח, אבל המכשיריםש התקבלו הי בפשטות מכשירים שתוקנו במתקני אורנג'.

מה שייתי בודק בשלב הראשון הוא שני דברים:

1. האם מדובר בדגם עדכני, שכן אם מדובר בדגם שנממא בשוק זמן קצב סביר שגם אם נעשה בו שימוש על ידי לקוח הרי ששימוש זה היה מועט ויש סבירות שהוחזר בשל חוסר התאמה לצרכים ולא בשל תקלה מג'ורית.

2. האריזה - הייתי בודק אם יש עליה תיעוד כלשהו של המפעל הממחדש. אני מניח - ולא יודע - שמכשיר שחודש במעבדות של יצרן כמו HP או DELL או כל יצרן מוכר אחר יישא תוית מתאימה.

שים לב . באתר רשום בפירוש שזה עודפי יצור ולא היה בשימוש. למי להאמין ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו שקפץ לי כרגע ב-daily deals באיביי.

הפדיחה היחידה - צבע ורוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לחפש בגוגל "קופונים למחשבים ניידים".

תמצא שם מחשבים חדשים במחירים מעולים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב . באתר רשום בפירוש שזה עודפי יצור ולא היה בשימוש. למי להאמין ?

אין דבר כזה "עודפי יצור" בארץ. את עודפי היצור האמיתיים מוכרים בחו"ל ב outlet של היצרן או דרך מפיצים מורשים שלו.

מחודש יצרן/עודפים יגיע עם כיתוב ברור "Refurbished" על הקופסה בהדפס, או על התוית המודפסת שמפרט המחשב רשום עליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...