Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתן עם כל הכבוד לא אתה ולא אף אחד פה בפורום יכול לקבוע מה הצד החזק של רוקפורד.

אם לך אישית לא היתה התנסות עם מכשיר שלהם, אתה לא צריך לשלול אותו בצורה כל כך חריפה.

כמו שיש הרבה אנשים שלא מרוצים מרוקפורד, כך גם יש הרבה שכן מרוצים, ואתה פשוט לא שומע עליהם.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתן עם כל הכבוד לא אתה ולא אף אחד פה בפורום יכול לקבוע מה הצד החזק של רוקפורד.

אם לך אישית לא היתה התנסות עם מכשיר שלהם, אתה לא צריך לשלול אותו בצורה כל כך חריפה.

כמו שיש הרבה אנשים שלא מרוצים מרוקפורד, כך גם יש הרבה שכן מרוצים, ואתה פשוט לא שומע עליהם.

אני אמרתי את דעתי

לא יותר מזה

לי אין נסיון גדול איתם ברדיו דיסקים בחיים לא היה לי רדיו דיסק של רוקפורד

אבל שמעתי מכמה וכמה אנשים דברים לא טובים על הרדיו דיסקים של רוקפורד ( ואני לא מדבר על הדמים היקרים )

שוב אני אמרתי רק את דעתי אף אחד לא חייב להקשיב לי

ואלי אני גם טועה...אבל כרגע זה מה שאני חושב ואולי זה ישתנה בעתיד במידה ויראו לי שאני טועה...

פורסם
פיוניר? אתה בטוח?

קודם כל - אני בעליו של פיוניר בעצמי

ואני אומר בפירוש, פיוניר חרא של HU. פעם היו טובים, היום חרא!

למה? אולי יציאות PREAMP שלא מגיעות לחצי והמוצהר?

אולי התנגדות של יציאות PREAMP שלא דוחפת מגברים של סוני אקספלוד

אולי צליל שנכנס לקליפ אחרי 23 יחידות ווליום מתוך 30

יש עוד...

אלון.

הדגמים החלשים זה עד 30.....

אצלי זה עד 62.

הצליל צריך להיות נקי עד 60 שהמערכת מאופסת עם פלאט. מספיק שהעלה את הבאס או המיד

זה יהיה נקי רק עד 58. כי אתה מעלה את הגיין של התדרים. ואתה לא טיפש אתה יודע את זה.

חיברתי למכשיר שלי הרבה סוגים של מגברים. עם 1 אפילו לא הייתה בעיה של אות יציאה מהמכשיר נמוך. ויש לי 2V יציאה. ובגלל שההתנגדות גבוהה זה מתח נמוך מכשירים עם מתח גבוה ההתנגדות נמוכה.

ואם הוא לא מרים את המגבר שלך סוני. אז משהו דפוק פה.

וברוקפורד היה לחבר שלי כזה.

1. קופץ הרבה.

2. הכפתורים ירד להם הצבע

3. נישרף לו 3 פעמים היציאות מישום מה.

4. יש לו זמן עד שהוא קורא דיסקים.

5. התצוגה על הפנים באור יום

6. התצוגה לא ברורה מהצד גם בלילה.

7. הדבר היחיד שמצאנו טוב בו. זה שיש לו אפשרות לבחור שיר לפני ששומעים אותו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אם אתה מדבר על יחס אין הרבה מכשירים שיתנו לך תמורה כמו פיונר 4600MP במחיר של 900 שקל

או כמו 560 ב 1100 שקל !

בארצינו זה נכון

אבל בחו''ל יש לך מיגוון אפשריות....

פורסם
אם אתה מדבר על יחס אין הרבה מכשירים שיתנו לך תמורה כמו פיונר 4600MP במחיר של 900 שקל

או כמו 560 ב 1100 שקל !

צודק ולכן אני כנראה ילך על ה P560,בגדול אני מעדיף לקנות בחנות ולא דרך איזה אתר,מישהו יודע אם ההבדלים הם משמעותיים במחירים? ולגבי אחריות כל מקום נותן 3 שנים?

ועוד משהו מה ההבדל בין הסידרה פרימיר לסדרה הרגילה של פיוניר? ראיתי גם הרבה דגמים בסידרה הרגילה אולי כדאי ללכת על דגם אחר לפניי שאני קונה?

פורסם
רוב החנויות נותנות שנה אחריות עדיף את הפרימייר כי בסדרה הזאת יש לו יציאה לסאב ולדגם הרגיל אין

לא נכון יש גם לרגיל יציאה לסאב!

ל560 יש 3 יציאות גם לפריימיר וגם לרגיל...

עקרונית ל3 שנים אחריות ניתנת על ידי עוזי רדיו ....זה תלוי מאיפה אתה קונה את המכשיר..

פורסם

נותנים 3 שנים אחריות על ה5650 שזה הדגם שעוזי רדיו מיבא. והסכלתי במפרט שלו וראיתי שיש לו 2 יציאות למגבר. ה560 פרימייר הוא של יבוא אחר והם נותנים עליו שנה אחריות ולו יש 3 יציאות ואחת מהם לסאב

• תוכן חדש...