Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

שלשום בבוקר הרכב עוד עבד יפה ונסע, הגעתי הביתה עליתי לכמה שעות וכאשר שוב ירדתי הרכב לא הניע.

לא נראה שהבעיה במצבר[למרות שעוד לא ניסיתי להניע עם כבלים], כי אין רעש תקתוקים בנסיון ההנעה וגם המצבר חדש בן מספר חודשים.

מלבד זה, גם כאשר אני מכניס את המפתח ומנסה להניע, אין שום רעשים חריגים מלבד רעש ההנעה אך הרכב לא מניע.

מה יכולה להיות הבעיה?

תמליצו היכן ניתן לתקן. אני גר באזור השרון ליד נתניה.

כמה זה יכול לעלות?

תודה רבה ויום טוב

פורסם

שלום רב.

פנה ליוני את אלי,את יוני, באזור התעשיה הישן בנתנייה, ביציאה ממתחם הום סנטר , רחוב שכטרמן, בצד שמאל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=513766

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קבלו עדכון[לא מצאתי כפתור עריכה לתגובה]

ניסיתי עכשיו להתניע את הרכב והצלחתי. מה שכן, עשיתי זאת עם מפתח נוסף שיש לי לרכב.

היתכן והבעיה במפתח??

פורסם

אף שהרכב שלך ישן ישנו מצב שבתוך המפתח יש אימובלייזר מקורי.

שלא התניע לך השתמשת במפתח פשוט ששכפלת (אולי כרזרבי לפתיחת הרכב בשעת חרום)?

אם התשובה היא כן, אז יתכן והבעיה אכן במפתח שלך.

פורסם

האם זה קורה ברכב חם? כלומר נסיעה הרכב התחמם למצב רגיל ותקין, כיבית אותו וניסית להתניע שוב פעם, לא מתניע? עד שמתקרר?

Opel Adam S 2017

פורסם

בפעם הבאה שאתה מנסה להניע (ולאחר שהרכב היה כבוי וסגור לפחות מס' דקות) בדוק האם המפתח שלא הניע בפעם הקודמת מצליח להניע הפעם. אם לא מצליח להניע גם הפעם והמפתח הנוסף כן מצליח הרי שהבעיה במפתח.

בין בדיקה לבדיקה ממפתח למפתח האחר יש לצאת עם המפתחות מהרכב למס' דקות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לכם, נראה לי תקף אותי איזה פולטרגייסט חח

בכל אופן, הרכב שוב מתניע לי עם שני המפתחות, ניסיתי אתמול או שלשום. לא ברור לי בכלל מה הייתה הבעיה.

משיחה עם בן אדם שמבין, נאמר שיתכן ואצלי בחניה או ליד יש עוד אוטו שיושב על אותו התדר או משהו כזה ואי לכך הרכב לא הניע כמנגנון אבטחה נגד גניבה.

• תוכן חדש...