Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אז קיבלתי רכב חדש, והתקנתי בוא קסנון יש בו נורות h7 קניתי נורות h7r כדי שלא יסנוור מסתבר שעדין יש זליגת אור קלה

אם ניתן לעשות כיוון ? האם יש מקום שעושה כיוון ?

האמת כשחיברת את הנורות התהליך לא הלך חלק לדעתי הנורות מעט ארוכות כי לא הצלחתי לסגור את שני הברזלים שסוגרים את הנורה בתוך הבית המנורה רק אחד מהם כי השני פשוט צריך להפעיל ממש הרבה כוח. האם כדי להחזיר את הקסנון למוכר? הוא עלה לי די הרבה 350 שקל (יחסית יקר) בהתחלה רציתי לקנות של morimoto שהם איכותיים אבל המשלוח ממש מיקר את העניין

20131217_175036.jpg

פורסם

תבדוק אם יש לסוג רכב פנסים עם רפלקטורים ותזמין, זה מה שאני עשיתי וזה פתר לי את הבעיה הזאת של הסינוור. דרך אגב איפה הסתרת את הבלסתרים?

פורסם

נראה לי התכוונת שאני אזמין פנסים עם projector

האמת שזאת הקליאו החדשה אז אין :( אני שונא שמסנוורים אותי, בגלל זה אני רוצה לסדר את זה, והיבואן כמובן התעצל לעשות בירור אם זה אפשרי להזמין כמובן שהוא חירטט אותי ואמר שצריך להשיג תקן למנורה ובלה בלה

בנתיים המגברים לא מוסתרים אולי בסופ"ש אנסה למרות שאין בכלל מקום להסתיר אותם וגם הכבלים לא הכי ארוכים שיש

• תוכן חדש...