Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מה שהכי חשוב לי ברכב זה הבטיחות ואח"כ הנוחות ותצרוכת דלק, יש לי ילד אחד, כך שצריך שהמושב האחורי יהיה מרווח.

התקציב שלי- עד 70,000 שח. האם הגרמניות באופן גורף יותר בטוחות מהיפניות ודומיה? יכולה לרכוש גם גיר ידני. מהיכן יותר בטוח לקנות- חברות הליסינג או יד פרטית? המון תודה. מור

פורסם

שלום מור,

מבחינת בטיחות, היום כבר אין חשיבות של ממש לארץ המקור של הרכב.

ישנם כיום רכבים בטיחותיים מאוד שמיוצרים ביפן, בקוריאה, בגרמניה או בכל מדינה אחרת.

את רמת הבטיחות של הרכב את יכולה למצוא באתר הבטיחות האירופאי, ה-euroncap

שהוא ארגון בלתי תלוי שמבצע כל שנה מבחני ריסוק לרכבים והוא מדרג אותם לפי כוכבים, מכוכב אחד לרכב לא בטיחותי ועד לחמישה כוכבים שזה הציון המרבי.

אם מדובר במשפחה עם ילד אחד בהחלט אפשר להסתדר עם מכונית קומפקטית ולא עם מכונית משפחתית, אז גם יש מבחר גדול הרבה יותר של רכבים ידניים. יונדאי i20, למשל, נמכרת בארץ עם אבזור בטיחותי גבוה גם בגרסה הידנית ויש לה 5 כוכבי בטיחות. אם את בכל זאת מחפשת משהו גדול יותר אז אפשר לשקול למשל את הפורד פוקוס, שגם היא בטיחותית מאוד בכל הגרסאות שמתאימות לתקציב שהגדרת.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

היי, מה שהכי חשוב לי ברכב זה הבטיחות ואח"כ הנוחות ותצרוכת דלק, יש לי ילד אחד, כך שצריך שהמושב האחורי יהיה מרווח.

התקציב שלי- עד 70,000 שח. האם הגרמניות באופן גורף יותר בטוחות מהיפניות ודומיה? יכולה לרכוש גם גיר ידני. מהיכן יותר בטוח לקנות- חברות הליסינג או יד פרטית? המון תודה. מור

פורסם

שלום מור, בתקציב הזה פחות או יותר עדיף רכב חדש: רנו קליאו, פורד פיאסטה, סקודה פאביה,סיאט איביזה, קייה ריאו עם אחריות ארוכה כמדומני אולי גם סוזוקי סויפט ויש עוד. אלו מכוניות חדשות שניתן לרכוש פחות או יותר בתקציבך עם אחריות ויתרונות של רכב חדש. לפני רכישה רצוי לבדוק עלויות ביטוח.

יש הנחות אם יש במשפחתך חברים במועדוני צרכנות כמו חבר והוט.

בזכות נכונותך לרכב ידני, יש לך נגישות למכוניות אלו שנמכרות במחיר סביר יחסית לתימחור מכוניות בארצנו.

כדי לקבל רכב רובוטי[סוג של אוטומטי, נחמד אבל יש לערוך נסיעת מבחן ולהתרשם] חדש יש "לרדת מידה" למכוניות כמו סיטרואן סי 1 ודומותיה. מכוניות מיני, נוחות מאוד להתנהלות בעיר.

בתקציב כשלך, אם לא נכונו לך המוני פקקים בדרך , לא הייתי שוקל משומש אלא אם אין ברצוני להוציא את כל התקציב.

אם בכ"ז תשקלי רכישת משומש במכרז יש להיות זהיר, לא לשלם או להתחייב למקדמות כלשהן, להקפיד לקבל הבטחות בכתב ולבדוק את מימושן, בקיצור להיות זהיר וערני, כך גם עם מוכר פרטי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...