Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחרי פונטו ספייס, אני נתקל בהמון מודעות שמציינות שנעשה ראש מנוע או בניסוח דומה.

השאלה היא, עד כמה זה קריטי ומרע את מצב הרכב לעתיד? עדיף להתרחק מכאלה רכבים?

ומבחינת איך זה קרה, כשאני רואה שזה נפוץ במודעות לגבי הפונטו ספציפית, זה קשור איכשהו לקירור או שהסיבה היא אחרת?

תודה :-)

פורסם
להתרחק.

למה סתם להגיד? תפרט במקום להגיד להתרחק!

יש לי פונטו ספייס 2003, שהוא גם אחרי ראש, רכב מהנה מאוד, תחזוקה זולה, גם ברכב מלא הרכב סוחב מעולה יחסית למנוע הקטנטן!

עם הרכב מטופל כמו שצריך אין סיבה לחשוש!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

אנשים אומרים להיתרחק כי לא ידוע אם הראש יצא 100% טוב. וגם למה נעשה ראש.

אם זה מנוע שהיתחמם אזמן הסתם שפחות עדיף על מנוע שאף פעם לא היתחמם. בכללי ראש יכל להוטיב ולא להגריע בחלק מהמיקרים. אני מדבר בתור אחד שעשה במו ידיו כמה ראשים בחיים שלו וגם לעצמי.

רוב המוסכים בארץ לא עובדים ברמה מספיק טובה לביתוע ראש ברמה גבוהה. ככה שלא תמיד התוצאה מחזיקה לאורך זמן. זה לדעתי.

לדעתי עם בדיקה מקיפה וקפדנית של המנוע. אפשר לדעת הרבה יותר מאשר להמר על לקחת אוטו שעבר ראש או לא.

וגם תמיד תישאל מתיי נעשה הראש. לפי מה שזכור לי כשרכב עובר ראש יש אחריות של 3 חודשים. אז אם העבודה כבר לא באחריות חשוב ליבדוק טוב טוב שהראש יצא בסדר ולא יצוצו הפתעות

Only RWD

פורסם

מאוד חשוב למה נעשה ראש מנוע.

התחממות ?

טיפולים לא מתוזמנים?

סדקים נזילות ?

קשה יהיה להאמין למוכר לגבי סיבת השיפוץ...

בגלל זה יהיה עדיף להתרחק.

שי.

פורסם

העניין הוא לא להתרחק או להתקרב. אתה צריך להיות מוכן בעצמך לראש מנוע גם אם תקנה אחד שעשו לו או לא.

בפונטו ובפונטו ספייס ראשים הולכים קצת יותר מרכבים - למשל - יפניים.

רכב אירופאי לא מותאם לארץ, רגיש לחום, מערכת קירור סובלת מבעיות שונות. הרבה פעמים גם מ-כשלים במאוורר המנוע

כתוצאה מבעיות חשמל שגם הן מאפיינות את הרכב. ויש גם את עניין ההגה החשמלי שאוהב ללכת...החלונות החשמליים...

אחלה אוטו, נוח, חסכוני, מפנק במידה מסוימת, בספייס המון תאי אחסון מסביב, ישיבה גבוהה, נסיעה רכה...

לא אוטו למי שמפחד מהמוסך.

• תוכן חדש...