Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שברולט אופטרה.

לפני כמה ימים באמצע נסיעה הרכב נכבה לי,לא נדלקה נורה .

והיום זה קרה שוב אבל הפעם הוא לא הניע רק לאחר 5 דק ניסתי והוא הניע בגמגום אבל הניע,אחכ חניתי את הרכב שסיימתי את הסידורים הנעתי והכל היה רגיל .

החלפתי לפני חצי שנה חיישן EGR ,מצתים ופלאגים ומצבר.

פילטר אוויר או פילטר דלק יכולים לגרום לבעיות האלה?

פורסם

קרה לי המקרה (לפני כעשר שנים) עם דייטסו אפלאוס שנת 96, בהגעת "שגריר" למקום, נקבע כי המצבר גמור, הוחלף במקום, והתופעה לא חזרה.

פורסם

יש כל כך הרבה דברים שיכולים להיות הסיבה..אבל אני הייתי חושב בכיוון האלטרנטור או משאבת הדלק.

כמובן שלדעתי רק מוסך יוכל לאבחן את התקלה, קשה לנחש, במיוחד שגם לא נדלקה לך נורת המנוע הצהובה..

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
קרה לי המקרה (לפני כעשר שנים) עם דייטסו אפלאוס שנת 96, בהגעת "שגריר" למקום, נקבע כי המצבר גמור, הוחלף במקום, והתופעה לא חזרה.

החלפתי מצבר לפני חצי שנה

פורסם
יש כל כך הרבה דברים שיכולים להיות הסיבה..אבל אני הייתי חושב בכיוון האלטרנטור או משאבת הדלק.

כמובן שלדעתי רק מוסך יוכל לאבחן את התקלה, קשה לנחש, במיוחד שגם לא נדלקה לך נורת המנוע הצהובה..

אני גם מהמר על משאבת דלק.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אז מה עושים במקרה כזה? יש מצב שתוסף דלק יפתור את הבעיה?

פורסם

יש סיכוי שזו המשאבה בגלל העובדה שרק אחרי זמן מה האוטו מניע, כלומר רק לאחר שהיא מתקררת מעט ומחדשת פעולתה..

אם האוטו היה מניע ישר, החשד לא היה על המשאבה...

seat leon 1.8 20v

• תוכן חדש...