Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסן אלמרה SLX בנפח 1597

הרוורס שחוק ולא נוסע לאחור, קדימה הוא נוסע אחלה בניצול של 12.7 ק"מ לליטר.

האם אני צריך להחליף את כל הגיר? או שיש אופציה לתקן רק את הרוורס? ואם כן מה עדיף?(גם כלכלית וגם מכאנית)

האם אתם מכירים מי שמוכר גיר טוב במחיר טוב?

וגם הצעות למוסך אמין ושאכפת לו יתקבלו בברכה...

הרבה שאלות יצא לי.. תודה מראש:wink:

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל אפשר לשפץ את הגיר חלקית ואין חובה להחליף את כל הגיר. האם כדאי לשפץ או להחליף? תלוי בקילומטרים שעבר הגיר והמצב של שאר ההילוכים.

אגב, אני מניח שאנחנו מדברים על גיר אוטומטי, נכון?

פורסם

חבר קרוב שלי החליף גיר לאלמרה לפני חצי שנה עלה לו 3500 הגיר מת לו אחריי איזה 250 אלף אפילו יותר.

שיפוץ אני מתאר מתחיל מחצי מהמחיר הזה מציע לך לבדוק עם ספי מפתח תקווה מהבעיה בגיר יכול להיות שאפילו תצא בזול.

עדיף להחליף לדעתי לך תדע מתי הוא יחליט להתפגר עוד הפעם וגם היהי לך הרבה יותר קל למכור את הרכב למישהו כשאתה אומר שהחלפת גיר ולא שיפצת,לעניות דעתי.

פורסם

תודה רבה..כן מדובר בגיר אוטומטי שעבר 310,000 קילומטרז'

שיפוץ לפי התיעצות עם מוסכניק יעלה בערך 3000 בעוד שהחלפה תעלה בערך 500 פחות..

יחד עם זאת האחריות על שיפוץ היא לחצי שנה\שנה..בעוד שלהחלפה אחריות רק ל3 חודשים..בנוסף גיר משומש אני לא כ"כ יודע מה עבר עליו ומה אני מקבל לא?.

מה אומרים? אני מתלבט

פורסם

שיפוץ גיר יכול להחזיק מעמד כמו שצריך אך זה תלוי מאוד היכן נעשה השיפוץ כמובן. מכיוון שאני לא חסיד של שיפוצים שכאלה אני פשוט מחליף את הגיר קומפלט בגיר מפירוק עם קילומטראז נמוך. ודרך אגב, ניתן להביא גיר שכזה סביב ה 1500 ש"ח מפירוק.

פורסם

לרכבים האלו לא מוצאים מפירוק עם קלומטראז נמוך אבל הגירים שלהם דיי אמינים אז פירוק יכול להיול משתלם

מה שאני מציע זה לבדוק את השמן גיר אם הוא מסריח ושרוף אז צריך שיפוץ או החלפה ואם הוא נקי אז אולי זה עניין של שיפוץ מוח

• תוכן חדש...