Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות:

טיפולים לא מאוד מאוד יקרים.

רכב מהיר אבל לא יותר מנפח מנוע 1600.

שנתון עדיף מעל 2006.

אמינות.

שיהיה קל (אני צריך מהירות עם מנוע בינוני-קטן, אז רכב כבד כמו משפחתית לא בא בחשבון).

*עוד לא סגור אם ידנית או אוטומטית - קצת מעדיף ידנית אבל לא ביג דיל.

בינתיים אני מתלבט בין סקודה פאביה 1600 לפולו 1400 - הסקודה חזקה יותר אבל הפולו יוקרתית יותר ונראת יותר טוב מבפנים (בהשוואה לסקודה כמובן).

אשמח להמלצה מה לבחור מבין השתיים, והמלצות לרכבים נוספים שכדאי לשקול. תודה.

פורסם

מאיזה שנתונים הפאביה והפולו?

הפאביה הנוכחית הגיעה לארץ ב-2008 והפולו שרלוונטית לתקציב (הדגם הקודם) שווקה בארץ מ-2003, אם מדובר בפאביה מ-2008 ומעלה אז דווקא תא הנוסעים שלה נאה ואיכותי יותר, יש לא מעט כאלה 1.6 ברמת גימור ספורט שנמכרו עם גיר ידני, אם תצליח למצוא אחת בתקציב שלך מדובר באפשרות מצויינת.

בהצלחה.

פורסם
מאיזה שנתונים הפאביה והפולו?

הפאביה הנוכחית הגיעה לארץ ב-2008 והפולו שרלוונטית לתקציב (הדגם הקודם) שווקה בארץ מ-2003, אם מדובר בפאביה מ-2008 ומעלה אז דווקא תא הנוסעים שלה נאה ואיכותי יותר, יש לא מעט כאלה 1.6 ברמת גימור ספורט שנמכרו עם גיר ידני, אם תצליח למצוא אחת בתקציב שלך מדובר באפשרות מצויינת.

בהצלחה.

תודה.

שתיהן סביבות 2008. מישהו יכול לתת לך הערכה בכללי למה להכין את עצמי בכל אחד מהרכבים בנושא טיפולים?

אמרו לי שטיפולים בפולו יעלו בממוצע 1200-1300 שקל בשנה, ובפאביה בממוצע 1000. הייתם אומרים שזו הערכה ריאלית?

שוב, אני מדבר על ממוצע. אני יודע שזה משתנה.

פורסם

בממוצע כמובן.

שאלה נוספת - האם התחזוקה של גולף (חלקי חילוף, לא דלק) אמורה להיות יקרה יותר משל פולו (אותן שנים לצורך העניין). אם כן - למה?

תודה.

פורסם

מחירון טיפולים שיכול לסייע לך להחליט כאן קח בחשבון בנסועה שלך תצטרך לעשות טיפול פעם בשנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...