Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

המקרה שלי הוא כזה,ביום ראשון 17.11 האחרון קיבלתי ספח איסוף מוצר מחו"ל.רשום על תאריך 14.11 ובהערות מצויין :"תיבה קטנה".

ניגשתי אתמול לאסוף את הפריט מיחידת הדואר בעיר מגוריי.

ושם נאמר לי שהחבילה אבדה .הם צילמו את הספח וטענו שהם יחפשו ומקווים למצוא,אני נישארתי עם הספח המקורי.

מה שמוזר הוא שהחבילה כן הגיע לדואר ולראיה לכך יש בידי את ספח הדואר.השאלה מה ניתן לעשות ולפעול כנגד הסניף.

כי מבחינתי אקצין ואומר שיתכן ומדובר בגניבה בתוך סניף הדואר כי איך יתכן שאני מקבל כבר ספח שהחבילה מחכה לי ויומיים לאחר ההודעה כשאני מגיע לאסוף את החבילה הם לא מוצאים?

מישהו ניתקל גם בתופעה?

מה ניתן לעשות?

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

האפשרות הנוספת היחידה שאני יכול לעכשיו עליה היא שהם נתנו את החבילה בטעות לאדם אחר במקום החבילה שלו. אולי מספרי המעקב או הכתובת דומים

Aprilia Shiver 750

פורסם

נגיד וזה המצב,האם אני יכול לעשות משהו כנגד רשלנות הדואר?

למי עליי לפנות?

הרי זו לא אשמתו של המוכר,האשמה נטו פה היא של פעילותו הרשלנית של הדואר...:arrow:

נ.ב:יש לציין שאין לחבילה מספר מעקב.

פורסם

משתתף בכעסך. אכן זה מרגיז מאוד שהחבילה כמעט הגיעה ליעדה - אבל כמעט זה לא מספיק.

ייתכן שהחבילה אבדה בסניף (זה סניף גדול ?) או אולי ניתנה בטעות למישהו אחר.

ניסית לפנות לפניות הציבור של הדואר (ולפתוח תלונה/קייס/איך שקוראים לזה) ?

לדעתי יש מצב שיפצו אותך.

alfa 156 2.5.

פורסם

החבילה כנראה לא נמסרה לאחר כי אחרת היה רשום במערכת המעקב שהיא נמסרה.

סביר להניח שהחבילה אבדה בבלגן שבסניף, הונחב בארון / מדף הלא נכונים, ותמצא בסוף, או שנגנבה ע"י עובד דואר.

אין ממש טעם להתלונן ואין הרבה סיכוי שיפצו אותך - לפי אמנות הדואר הפיצוי מגיע לשולח החבילה ולא לנמען.

:turn-l:
פורסם

לא ,עוד לא נקטתי בצעדים.

אני מתכוון להגיע ביום שישי הקרוב עם הספח ואם עד אז לא ימצאו לי את החבילה ,אפנה בדואר למי שצריך.

הסניף הוא יחידת הדואר הראשית בחדרה-לא סניף ענק אבל גם לא סניף שכונתי קטן.

כמו שכבר אמרתם הכל יכול להיות -ממסירת החבילה לנימען שגוי[שמן הסתם לא יתקשר אליי לבשר לי שיש לי חבילה.]ועד דוור חמדן שהחליט לשמור את החבילה לעצמו.הכי מצחיק שבהונג קונג הכל יותר עצום,החבילות שם עוברות הרבה יותר ידיים והלחץ עבודה שם הרבה יותר גדול,אבל מסתבר שהם הרבה יותר מקצוענים,אמינים ויעילים מהליצנים שלנו פה בארץ-כשאני מזמין תמיד -אני תמיד בטוח שהחבילה תעשה את דרכה ארצה על הצד הטוב ביותר,מה שתמיד מדאיג אותי זה מהרגע שהחבילה מגיעה לארץ ,מה הסיכויים שהיא תגיע בשלום [ובאמת תגיע] מבלי שתאבד,תיגנב או תשבר ברשלנות הנפשות הפועלות בארץ ישראל,ארץ הקודש[כן בטח..]

ולפי הדברים האחרונים של קודמיי ,אצטרך לקבל פיצוי"מוצר שלא הגיע" מהשולח האדיב והמסור איי שם בהונג קונג,חבל..

פורסם

קרה לי בדיוק אותו הדבר ובסוף נתפסה גנבת.

ככה או ככה, התשובות שקיבלתי מהדואר זה שהם לא מחוייבים לי אלא לשולח בלבד ולכן הוא זה שצריך לדבר איתם ולהגיש תביעה.

יש אפשרות שהשולח ימלא טופס ויתור ויעביר לך את הזכויות על החבילה ואז הדואר כן יהיה מחוייב לך ואז אתה כן תוכל להתנהל מולםו ולתבוע את הדואר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היה לי גם לפני כ3 שבועות, קיבלתי פתק בדואר שאני צריך ללכת למחרת לסניף כדי לקבל המוצר שהגיע מחו"ל, הלכתי לסניף והם לא מצאו את זה, אמרו אולי עדיין לא הגיע לסניף (קורה) צילמו לי את הפתק ולקחו הטלפון שלי, אמרו אולי מחר זה יגיע, ופתחו תיק לבירור, אחרי כמה ימים קיבלתי טלפון מהסניף שהמוצר הגיע, הלכתי ולקחתי וזהו.

אז אולי תחכה עוד כמה ימים, ובנתיים תתקשר כל יום לסניף לברר, ואם במקרה שזה לא יגיע בסוף אז כל אחריות הוא על המוכר, ורק הוא צריך להתעסק עם דואר.

פורסם

קרה לאחרונה (לא לי) בסניף חלוקת הדואר השכונתי בנתניה. היו הרבה צעקות ללא תועלת. הדוורית אמרה שאפשר ללכת לסניף המרכזי ולהגיש תלונה ואז זה יעבור לחקירה... אני לא אופטימי לגבי הסיכוי למצוא את החבילות האלה, וגם אין למי לבוא בטענות. אין דין ואין דיין. שום דבר כבר לא קדוש, אפילו הדואר לא עובד בצורה מסודרת.

כנראה שהדבר הכי טוב שאפשר לעשות במצב כזה הוא לנסות לאתר עוד כמה קורבנות כמוך ולהגיש תביעה יצוגית נגד הארגון הבזוי הזה.

פורסם

מן הדברים שנאמרו פה אני מסיק כי אין יותר מדיי מה לעשות ,מה שניקרא:הדואר הוא "שוק פרוץ" מגובה בהמון כסת"ח!

המאמץ שאשקיע מולם והתנהלותם החפפנית לא יניבו פרי!

ככל הנראה, אצטרך לפנות אל המוכר לקבל החזר מלא .

המאמץ לקבל מהמוכר החזר הרבה יותר ריאלי מהמאמץ להתנהל מול ליצני דואר ישראל !

חבל שכך המציאות בדואר ישראל בארצינו ,שגם ככה -בניינו ,בשנים האחרונות ,כמעט ואנו לא משתמשים בשירותי הדואר הפרמיטיבים לשנים עברו.

הריי בסך הכל הורדנו להם מסת עבודה ,ודרכה שירות החבילות ,על הנייר- היה צריך להתייעל.

יש לציין שבעבר קרה לי שכחמש חבילות "אבדו" ולא הגיעו כלל אליי[לא בתיבה ולא דרך פתק איסוף].

אך מה שמעצבן שבמקרה הנ"ל קיבלתי את פתק האיסוף, וכשהגעתי לסניף,אין חבילה -וזאת כשעברו יומיים מיום קבלת פתק האיסוף!

שוב, אני סבור שעובד דואר ממורמר התאהב בחבילה שהתחלקה לו בטעות היישר לכיסו.

עצוב שמעבר למצב :הכלכלי,ביטחוני,ממשלתי,תעסוקתי המדרדר מיום ליום-גם המצב המוסרי מצטרף לשיירה.

פורסם

קרה לי אותו מקרה לפני כמה שנים, לאחר שלשה שבועות יצרו איתי קשר שהחבילה הגיעה לסניף ואספתי אותה שלמה ותקינה.

פורסם

גם לי קרה.

הפתרון הוא פשוט להטריד את העובדים בסניף. כי בסופו של דבר - החבילה שם!.

תתקשר מספר פעמים ביום (גם בהפסקות, הם שם), תגיע לקראת הסגירה ותהיה אחרון בתור כדי לנהל איתם שיחה.

ותתעקש לעזור בחיפושים בתקווה שיכניסו אותך פנימה לממלכת החבילות. בהצלחה.

פורסם

קרה לי כמו למגיב לפני - החבילה לא נמצאה באיתור הראשון.

העובדים דווקא היו בסדר, עדכנו אותי במידע ביניים, ביקשו שאמתין ואחרי יותר מ-20 דקות החבילה נמצאה.

נסה להתעקש ולבקש חיפוש יסודי יותר. פנה למנהל/ת ותציע לעזור בחיפוש - ותראה איך פתאם יש להם מוטיבציה...

אם פעם תציץ לחדר האחסנה או תבקר במרכז של דואר שליחים של בזק - תבין איזה מזל יש כל פעם שהם מוצאים את החבילה.

סיור במקום מקביל של חברת שילוח יסביר לך למה אצלם עולה יותר - אבל הכל מגיע בצ'יק ושליטה על מיקום הפריט בכל רגע.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עדכון:

ביום שישי,הלכתי שוב לדואר,לאחר ויכוח קטנטן האבדה נימצאה,הבעיה הייתה שאחת הפקידות טעתה ברישום קוד האכסנה אצליהם על מדפי הדואר..

סה"כ מדובר על כלי עבודה בשווי 35$,הכסף היה במקרה הזה פחות חשוב לעומת הצורך המיידי שלי בכלי.

אז ניתן לומר שמערכת הדואר שלנו לא בלויה עד לשורש.

• תוכן חדש...