Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה כבר נמאסה עליי ואני אבוד עצות

בזמן נסיעה אני שומע ציוצים!! צפירות קטנות ולא סדירות , מכל מיני כיוונים כמו מקהלת ציפורים שיושבת לי ברכב

מאחורה מקדימה , בנסיעה על כביש משובש בעיקר ופסי האטה , לפעמים גם בכביש "טוב" עם קצת תנודות

בדקתי ושימנתי צירים של הבגאז' - לא זה.

בדקתי ושימנתי את השסתומים של הבגאז' - לא זה

הורדתי כסאות אחרויים - לא זה

מה זה יכול להיות? אשמח להצעות לבדוק !

205 Gti

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או הקפיצים שבכיסאות, או חגורת הבטיחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי זה קורה כשהחגורה נמשכת החוצה בזוית מסויימת והציר שלה מסתובב (זה שבמנגנון עם הקפיץ). לקח לי הרבה זמן להבין מאיפה זה. בדקת גם את הכיסאות הקדמיים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פג'ו בשנים האלו ידועה בדשבור ופלסטיקים שנוהגים להיסדק עם השנים שחולפות. תבדוק סדקים בכל אזוריי הדשבור והדלתות כנאה יש סדק אחד או כמה במקומות האלו.

בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

במכוניות האלו זה הרבה מאוד פעמים מגיע מכיוון הסרן האחורי. יש שם זרועות עם מיסבים וכשהמיסבים האלו מתקלקלים עם הזמן הם מתחילים לחרוק כשנכנסים לבורות.

פורסם
במכוניות האלו זה הרבה מאוד פעמים מגיע מכיוון הסרן האחורי. יש שם זרועות עם מיסבים וכשהמיסבים האלו מתקלקלים עם הזמן הם מתחילים לחרוק כשנכנסים לבורות.

זה מה שמפחיד אותי

כסאות בדקתי - זה לא זה

אגזוזט בדקתי - תפסתי בו וטלטלתיו בחוזקה - רוחש.

פירקתי גלגל ספייר ע׳מ לשלול שזה ממנו - לא ממנו

האר לא יצא לי עדיין לבדוק

עוד אזור שאני חושד בו הוא מנגנון נעילת בגאז׳

• ספונסר פורום
פורסם

תעמיד את הרכב במישור, הילוך בניוטרל ובלם יד משוך חזק. תפתח את הבאגז' ותנענע את החלק האחורי של הרכב בתחתית תא המטען למעלה-למטה. ככה תדע מהר מאוד מאיפה מגיע הרעש.

• תוכן חדש...