Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי טויוטה קורולה שבאה עם מערכת מולטימדיה, עד לא מזמן הייתי מחבר את הטלפון שלי למערכת עם כבל AUX ושומע ברכב שירים מהטלפון. לאחרונה הרכב היה בתיקון אחרי שפרצו לנו אליו וגנבו את המערכת הזאת וכשהחליפו את המערכת (לאותה אחת) במקום לחבר את הנקודה שבה היה חיבור USB וחיבור AUX, חיברו כבל USB נקבה שיוצא מת הכפפות (לפני זה היה שם כבל של אייפון ועכשיו יש אייפון וUSB). אם אני מחבר את הטלפון לUSB זה רק מטעין אותו ואני לא מוצא דרך להשמיע מוסיקה... האם יש כבל מתאם USB לAUX או שאולי אתם מכירים דרך אחרת שבה אני יכול להשמיע את המוסיקה מהטלפון שלי באותו?

תודה מראש.

פורסם

צרך לבדוק איזה מערכת יש לך, בד"כ הUSB הוא כדי לחבר DISKONKEY עם שירים שהמערכת מזהה ואז היא מפעילה.

יכול להיות שניתן שהמערכת תזהה את השירים שבטלפון ואז השליטה היא מהמערכת.

כדי לחבר את הטלפון ולהפעיל ממנו שירים בד"כ יש חיבור bluetooth ושם בוחרים A2DP ואז שומעים מה שהנייד מפעיל.

• תוכן חדש...