Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונים סיוויק ידנית חדשה מהחברה . מחירון 126 אלף לכמה ראלי להוריד אותם ומה נהוג לקבל כצופר.

כמה אפשר בתקופה הזאת להוריד במחירון?

פורסם
קונים סיוויק ידנית חדשה מהחברה . מחירון 126 אלף לכמה ראלי להוריד אותם ומה נהוג לקבל כצופר.

כמה אפשר בתקופה הזאת להוריד במחירון?

כל פעם שאני מחפש הנחה אני מדמיין את אמא שלי מתמקחת על המחיר.

תחשוב שאתה בעל הבית, תציב עובדות, תדגיש שאתה מתכוון לרכוש את הרכב ברגע זה ופשוט תוציא את הויזה / צ׳ק ותכוון ללחיצת יד וכמובן תגיד את המחיר המגוחח שהוא 100,000 הסוכן יגיד מצטער אך אין באפשרותי לעשות זאת, ולבד יראה לך מה גבול ההנחה המתאפשרת לו. כמובן שלאחר מכן אתה יכול לבקש לדבר עם המנהל שלו ולבקש עוד הנחה שתעלה לך חיוך גדול על הפרצוף ותרמוז לו שאתה תמליץ לכל החברים על המקום והשירות הנהדר.

פורסם

תחשוב שאתה בעל הבית, תציב עובדות, תדגיש שאתה מתכוון לרכוש את הרכב ברגע זה ופשוט תוציא את הויזה / צ׳ק ותכוון ללחיצת יד וכמובן תגיד את המחיר המגוחח שהוא 100,000 הסוכן יגיד מצטער אך אין באפשרותי לעשות זאת, ולבד יראה לך מה גבול ההנחה המתאפשרת לו. כמובן שלאחר מכן אתה יכול לבקש לדבר עם המנהל שלו ולבקש עוד הנחה שתעלה לך חיוך גדול על הפרצוף ותרמוז לו שאתה תמליץ לכל החברים על המקום והשירות הנהדר.

הנחה של 26 אלף נישמעת לי מופרחת ואני חשוב שנציג מכירות יראה בזה זילזול ולא ירצה לעזור.

כי גם ככה הוא נתן מערכת ב 8 אלף ואז עוד להוריד 26 אלף ?

אני יודע שאם היתי יודע כמה הם מוכנים לרדת במחיר היתי מסיג את ההנחה אבל אני לא יודע לכמה אפשר להוריד

פורסם
הנחה של 26 אלף נישמעת לי מופרחת ואני חשוב שנציג מכירות יראה בזה זילזול ולא ירצה לעזור.

אני יודע שאם היתי יודע כמה הם מוכנים לרדת במחיר היתי מסיג את ההנחה אבל אני לא יודע לכמה אפשר להוריד

בהנחה שיש לך הגיון (ויש לך - הבנת לבד ש-26K זו לא הנחה ריאלית והגיונית) השתמש בהגיון ותגיע למסקנה מה היא הנחה ריאלית (5-10K).

גילוי נאות: אינני מכיר את שיטות התימחור באולמות התצוגה, זו רק דעתי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ברכבים מסויימים ניתן לקבל הטבות יותר טובות וברכבים אחרים פחות טובות.

זה גם תלוי בתקופה בשנה, במלאי הקיים ואפילו בסוכנות שהיית בה.

בתור התחלה הייתי מבקר ביותר מסוכנות משנה אחת.

דברים שאפשר לקבל - אלו הטבות כמו חיישני רוורס, קודנית, מרימי שמשות, מערכת סטריאו/מולטימדיה משופרת (מצלמת רוורס וכו'), דיבורית BT, טיפולים חים/הנחה לטיפולים, מימון או טרייד אין בתנאים מועדפים, צבע מטאלי ללא תוספת עלות.

הנחת מזומן יותר קשה לקבל מאשר תוספת של אביזרים - אבל גם זה אפשרי.

פורסם

אמא שלי ביצעה נסיעת מבחן והחליטה לסגור את העסקה. התיישבתי אצל סוכן המכירות והוא שאל מה אנחנו אומרים. עניתי לו שזה תלוי כמה הם יהיו טובים. הוא הציע לי לעשות הסכם "ג'נטלמני", הוא יראה לי מה ההנחה המקסימלית שהוא יכול לתת וכשנקבל אותה לא ננסה לסחוט אותו. לחצנו ידיים, הוא שלף מהמגירה טבלה והראה לי בדיוק מה ההנחה ובמה אפשר לצ'פר.

אם אני לא טועה, ירדנו מ-114.5K ש"ח ל-110.5K ש"ח וקיבלנו חיישני רוורס מתנה, עבור ניסאן נוט ברמת הגימור הגבוהה בצבע מטאלי.

חתמנו במקום.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הנחות גדולות מקבלים בד"כ על רכב שקיימים בארץ או שהוזמנו כבר ע"י היבואן והוא צריך למכור אותם.

כאן מדובר על הונדה סיוויק ידנית שככל הנראה היבואן מזמין בהזמנה מיוחדת, והוא לא לחוץ להיפטר ממנה.

במידה ויש לו במלאי/ בדרך אחת זהה אוטומטית ינסו למכור לך אותה עם הצעות אטרקטיביות יותר.

פורסם

אם יש סבלנות סוף השנה מתקרב, אני מניח שמבצעי סוף השנה גם בתחום הרכב יגיעו איתם...

שווה לחכות ולראות מה יציעו יבואני הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני גם עובד במכירות, וכשאדם מתקשר אליי לרכוש חבילה (שעלות מינימלית אליה היא 500 דולר לצורך העניין), ואומר לי תן לי אותה ב-300 דולר אז זה צחוק מהעבודה ופשוט מוריד את החשק לשרת את האדם שכבר מתחילת השיחה לא רציני (ותאמינו לי שאנשים לא מתקשרים כי הם לא יודעים מה המחירים) ואין לו כוונה בכלל לטוס לחו"ל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם הכל יעשה ברוח טובה הנציג יראה לך את גבול ההנחה המתאפשרת לו, או את התוספות שהוא יכול לחלק בחינם.

אולי קצת הגזמתי עם ההפרש הגדול, אבל הבנת אותי.

אני גם עובד במכירות, וכשאדם מתקשר אליי לרכוש חבילה (שעלות מינימלית אליה היא 500 דולר לצורך העניין), ואומר לי תן לי אותה ב-300 דולר אז זה צחוק מהעבודה ופשוט מוריד את החשק לשרת את האדם שכבר מתחילת השיחה לא רציני (ותאמינו לי שאנשים לא מתקשרים כי הם לא יודעים מה המחירים) ואין לו כוונה בכלל לטוס לחו"ל.

בתור עובד מכירות, במחשב שלך יש אפשרות להנחה / למנהל שלך.

אם הכל נעשה ברוח טובה ולא בזלזול של ״תביא לי ת׳חבילה ב 300 או שאני לא יחזור אליכם״

לא תהיה לך בעיה להראות את גבול ההנחה המתאפשרת לך, דרך אגב גם בחנויות הבגדים הגדולות מתאפשרת הנחה, צריך רק לבקש.

פורסם

נקנה הרכב בגלל לחץ של אבא של חברה שלי שרוצה אותו כמה שיותר מהר בגלל שנגנב קכב לבן שלהם והם נותנים לו את אחד משלהם. קיבלנו מערכת מולטימדיה של 8200 וכל המצלמת רוורס והשטויות האלו וגם הנחה של 5000 שקלים .לדעתי היה אפשרי להוציא בהרבה יותר בגלל ששילמנו מזומן אבפ גם זה בסדר

פורסם

היום "מזומן" לא משפיע יותר מידי על החברות כי גם בתנאי מימון הם מקבלים את הסכום המלא , כל עניין המימון הוא בנך לבין הבנק .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לכמה ריאלי? אני יכול להגיד לך שיבואן הונדה נחשב די גרזן בכל הנוגע לתמחור המותג, אבל מצד שני אני יכול להגיד לך שבזמנה מחירון הסיויק שלי חדש מהחברה היה 146 אלף כמדומני אבל היות והסוכנות הספציפית באשדוד מכירה את משפחתי ויש לנו במשפחה לפחות 3-4 הונדות חדשות מהחברה בכל פרק זמן נתון של 3 שנים (זאת אומרת מחליפים כל 3 שנים לחדשה), הרכב יצא והגיע אליי עם תוספות של חיישני רוורס וכל הפיצפוצים שנוהגים לתת כולל טיפול ראשון עליהם בסכום שמגרד את ה130 מלמטה אחרי אגרת רישוי :lol: , אם המצב לא היה שיש לנו היכרות מוקדמת והמשפחה ומנהל הסניף מכירים והוא יודע שאנחנו לקוחות מתמידים נקרא לזה ככה הייתי יוצא בגג של במקסימום של 140.

אני חושב ש121-120 יהיה ריאלי לבקש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...