Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום הגיע אליי חבר הפורום "אספ" על מנת להחליף בריכבו תושבת גיר/מנוע אחורית תחתונה שהייתה סדוקה וקרועה. ההחלפה בוצעה ללא קושי ועם סיומה יצאנו לסיבוב קצר לבדיקה. מייד עם תחילת הנסיעה בכל מכת גז נישמעה דפיקה לא נעימה. מייד הבנו שהרעש מגיע מתושבת הגיר העליונה (זו שיושבת מתחת למצבר). הורדנו מצבר ואת התושבת שלו על מנת לבדוק מה קורה ולא האמנו למראה ענינו - התושבת פשוט מנותקת לחלוטין מהתומך שמקשר בינה לבין הגיר. מה שעוד יותר מקומם ומרגיז זה שהתושבת לא מחוברת בכוונה וזאת ניתן להבחין על ידי כך שרואים שבצד אחד של התושבת לא קיים בורג אלא רק חור ובתומך עצמו איפה שהבורג כן אמור להיכנס פשוט יש בורג גזור וחלוד כאילו נוסעים כך שנים. בחור השני של התושבת קיים בורג קצר ולא קשור כלל לתושבת עצמה. פשוט הכניסו אותו בכוח לחור התושבת ובתומך עצמו באותו חור שאליו צריך להיכנס הבורג הזה אין אפילו הברגה אלא חור חלק וקצת שבור מסביב. דבר חשוב שצריך להוסיף ולומר: הרכב מטופל אך ורק במורשה מהיום הראשון עם כל הקבלות ואין זכר לתושבת הזו בקבלות.

אני מצרף תמונה שתבינו בגדול על מה מדובר. מה שמסומן בחץ זה החור ללא בורג שמתחתיו בתומך הבורג הגזור שלא רואים בתמונה. מה שמסומן בעיגול זהו הבורג שלא קשור לתושבת והוכנס בכוח וכניראה דפק את כל ההברגה של התומך שנהפכה לחלקה.

attachment.php?attachmentid=359124&stc=1&d=1382892045

בסופו של דבר בלי הרבה ברירה פרקנו את התומך מהגיר ניגשנו לחרט שאני מכיר וב 150 ש"ח חילץ את הבורג הגזור והחלוד שהיה תקוע עמוק בפנים ובחור השני עשה הברזה חדשה והכל בא על מקומו בשלום. ממה שהבנתי מ"אספ" הוא עכשיו חושב שהרכב שלא לא מונע מרוב שהוא שקט. :)

חברים - גם אם מדובר על מורשה שזה המוסך שכולם סומכים עליו אל תורידו את העיניים ממה שעושים לכם ברכב. אם כל הכבוד לחלקים מקוריים הם לא שווים שהם לא מחוברים! קחו זאת כטיפ חשוב וכנקודה למחשבה כי במיקרה שכזה לא תצליחו להוכיח למוסך שהוא אשם בכך כי זה לא מורגש מייד.

20131027_101540.jpg

פורסם

מה זה משנה גודל הברגים קורה ששוכחים לסגור משהו לפעמים מחוסר תשומת לב סוגרים ברגים עקום בטח כאשר מדבור בחלקים שנמצא לא תמיד ישר אחד מול השני והבורג מקבל סטייה בשמן שמנסים לסגור אותו

פורסם

אני חושב שבסך הכל מוסכניק יכול להיות אנושי (אז תהיה גם אמין !!:lol: ) ודברים יכולים לקרות, תחשוב שצריך להסתכל 10000 פעם על כל דבר, ואתה לא מפסיק לעבוד, חם, לא מרוכזים כבר...

מסתבר שאתה יש לך חוש טכני לא רע, אם אני לא טועה אתה גר באיזור שלי? (רק בפרטי בכל מקרה ).

אגב, אני מבין שיש לתושבות חלק בהפחתת רעשים בהעברת ההילוכים, אבל איך זה משפיע על שקט המנוע ?

• תוכן חדש...