Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת רכישה של רכב חדש, משפחתית קטנה אבל גבוהה עם תא מטען סביר שניתן להכניס עגלת תינוק.

תקציב של 100 (קצת יותר). אני לא אוהב את דגמי הסדאן הרגילים..

קריטריונים לפי סדר חשיבות:

1. בטיחות

2. תא מטען גדול (כמה שאפשר במשפחתית קטנה)

3. צריכת דלק

4. גובה (כמה שיותר גבוהה)

אני מתבלט בין המכוניות הבאות:

טויוטה-ספייס-ורסו

ניסאן-נוט

שברולט-סוניק

הונדה-גאז

מה דעתכם?

תודה,

איתי

פורסם

אתה קצת מערבב בין קטגוריות, השברולט היא רכב סופר מיני, והשאר הן מיקרו ואן (ההונדה נופלת בין הקטגוריות מבחינת הגודל).

לגבי הרכבים עצמם :

שברולט - היתרון היחיד שאני רואה בשברולט הוא המחיר (או לחילופין במחיר זהה, אבזור גבוה יותר).

בקטגוריה שלה (כאמור, סופר מיני) תמצא רכבים הרבה יותר טובים.

ההונדה - קטנה יותר מהנוט / טויוטה, אך מאוד גבוהה, וחסכונית (במיוחד אם תיקח את ההיברידית), אך לדעתי יקרה מידי.

לדעתי את התמורה הטובה ביותר יתנו לך הספייס ורסו והנוט - מרווחות יותר, בטיחותיות לסגמנט שלהם.

משתיהן הייתי הולך על הנוט - רכב חדש יותר וקצת יותר מרווח, בעבר נמכרה במבצע של 99,000 - שווה לבדוק מה קורה עכשיו.

לעניין הנוחות ואיכות הנסיעה - תזמין לך נסיעת מבחן על השתיים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הנוט מאוד מיושנת ותוחלף בקרוב, אני הייתי הולך על הספייס ורסו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שברולט סוניק- לא בטוח לגבי האמינות של מנועי השברולט.

ניסאן נוט , הונדה ג'אז- יגיעו דגמים חדשים ב- 2014

ספייס ורסו- מנוע חסכוני אבל מתאמץ ומרעיש

פורסם

תודה רבה,

כשאתם אומרים שיגיעו דגמים חדשים ב 2014, האם ידוע מתי בערך? תחילת השנה או יותר מאוחר?

ובכלל, שווה להמתין לסוף השנה 2013 או תחילת 2014 כאשר אני בא לרכוש רכב חדש?

השאלה לגבי הדגמים האלו: טיוטה ספייס ורסנו / ניסאן נוט

בטויוטה אמרו לי שיש עכשיו הנחה של 2,000שח - האם רב בסוף השנה היבואנים עושים הנחות יותר גדולות?

תודה

איתי

פורסם

ושאלה נוספת,

אתם אולי יודעים למי יש שירות יותר טוב? (במידה ואני מטפל המוסך המרכזי)

טויוטה ישראל או ניסאן ישראל?

פורסם

סוניק החדשה הוא רכב מצויין, ולדעתי גם יותר נאה מכל הרכבים שהוזכרו. מנוע 1600 וגיר משופר עושים עבודה טובה, אבזור עשיר, ובטיחות מירבית. ספייס ורסו גם רכב נחמד אבל חלש יותר ורועש יותר, תיבה רציפה מסרסת אותו, ישיבה פחות נוחה ונמוכה יותר מסוניק. גם מחירו גבוהה יותר מסוניק. אבל, בסופו של דבר, הכל עניין של טעם.

• תוכן חדש...