Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת רוח השיתוף שלי, השבת שטפתי את הרכב, יישמתי אופטי-סיל שוב, חודש אחרי היישום הראשון... התמונה שראיתי על גג הרכב כתוצאה מהטל בבוקר פשוט מרהיבה!

image.jpg"]image.jpg[/url]

מוזמנים להגיב ולהעלות תמונות משלכם להשוואות בידינג מחומרים שונים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

נראה מגניב! אצלי זה לא קורה,לא יודע למה. כל כמה זמן אתה מחדש את האופטי סיל?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

שמתי פעם ראשונה לפני חודש, השטיפה האחרונה בשבת שעמם לי אז שמתי שוב... בגדול כל 3 חודשים נראה לי מומלץ לחדש.

פורסם

קצת נסחפת :lol:

בדר"כ אמורים כל חצי שנה, וכך גם אני עשיתי יישמתי לפני חצי שנה. אני מישם כל חודש וחצי ווקס אז ה"בלאי" של האוטם נמוך. כמו כן מקווה לחדש בעוד כמה ימים.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האופטי סיל, כפי שקראתי, לא מחזיק חצי שנה... אבל בכל מקרה היישום שלו פשוט מצחיק בקלות שלו אז למה לא בעצם?

איך אגב היתה ההכנה שלך? מה עשית?

ההכנה שלי עד עכשיו היתה רק פלסטלינה.. בשתי השטיפות שלפני האופטי סיל עשיתי פעמיים פלסטלינה על כל הרכב וזהו.

בעתיד ipa נראה שלב מהיר שאפשר להכניס ללו״ז הצפוף עד שהשמש עולה.

יש גם קלינרים להכנה לפני מריחת הגנה, שמתי עין על dodo juice פריים ליים, משהו כזה....

פורסם
זאת הייתה ההכנה שלי.נכון שהיישום שלו פשוט,אבל אם אני מתחזק את זה לעיתים קרובות עם וקס(ועוד משהו טוב) אז אין טעם. בקרוב אני יעשה פרוייקט לקראת החורף משהו מאוד יסודי,גם טיפול קוסמטי על הדרך. הפריים ליים מעולה,אבל לי יש פוליש עדין לפיניש ולכן אני לא צריך את הפריים.

פורסם

יש שיטה ממש נחמדה ליישום/חידוש עוד יותר מהיר של אופטי סיל.

לאחר שטיפה, עוד לפני הייבוש וכשהרכב רטוב, שפריץ על מטלית מיקרופייבר, חצי שפריץ על פאנל, וניגוב.

(בידיוק כמו שחלקנו מיישמים קוויק דיטיילר כאמצעי עזר לייבוש הרכב).

הפאנל נשאר ייבש חלק ומוגן.

נסו.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...