Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי קיבלה דו"ח אצלי בעיר על חנייה עם הסעיף הרשום בכותרת.

באיזור אין שום תמרור,אבני השפה אדום-לבן.

במקום הנ"ל מחנים תמיד(נמצא ממול סופרפארם ולכן תמיד מלא רכבים) ורק לאחרונה נכנס לעיר עניין החניות בתשלום ופקחים החלו להסתובב.

האם קביל הדו"ח ללא שום תמרור? הקנס הוא 250.

שאלה נוספת לגבי תו חנייה:

עקב גידול בעיית החנייה בעיר החליטה העירייה להנפיק תווי חנייה לבעלי רכבים המתגוררים במספר רחובות בעיר,

בגלל אני ושאר התושבים לא מתגוררים ברחובות הנ"ל עליי לשלם על חנייה באותם מקומות שתושבים אחרים לא משלמים כלום.

האם זה הגיוני?

אני משלם לעיריה בדיוק כמו שאר התושבים.:evil:

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אדום לבן זה תמרור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בקשר לסימון מדרכה באדום-לבן, כאמור דינה כתמרור. אתה יכול לבקש מן העיריה את פרוטוקול האישור של הסימון. אם אין אישור חוקי של הרשות - הסימון אינו תקף.

לגבי גביית דמי חנייה: העיריה נותנת העדפה לתושבים הגרים ברחובות בהם יש ככל הנראה מצוקת חנייה.

אני לא רואה בעיה עקרונית בשיטה זו.

מישהו צריך לממן את הוצאות העיריה בשנת בחירות :wink:.

פורסם

נאמר ששאר התושבים יקבלו בהדרגה גם תווי חנייה,השאלה היא מתי.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא רשמת באיזה עיר אתה גר, אבל בערים הגדולות (ת"א למשל), נהוג שתו החניה הוא לפי איזור מגורים, וההגיון ברור.

ואדום לבן זה כמובן איסור לחנות, לא צריך שלט. וכן אסור לחנות גם אם יש סופר פארם ליד ואפילו אם יש רמי לוי.

פורסם

[ציניות]אלא אם יש פיצוציה. אתה יכול לחנות בעדום לבן, אבל רק כשאתה שם 4 וינקרים למה שהפקח ידע שאתה במצב חירום לקנות סיגריות, למה מזל אשתך שיגעה אותך קול היום, ואתה צריך לאירגע.[ציניות]

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...