Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כל הפחדים מפחחים לא מקצועים, שיכולים לגרום להבדלי צבעים ברכב שלי, סוף סוף החלטתי ללכת על זה.

לאחר שכבר לא הייתה לי ברירה, כל הבגאז' שלי התקלף, וזאת גם הייתה הזדמנות טובה וכבר מחייבת לצביעת הבגאז'.

אז אתמול כבר הייתי אצל הפחח, אמרתי אני ילך יום ליפני החג כי אחריזה זה בלגן, ונאמר לי שחסרים עובדים עדיף שתבוא מחר על הבוקר וזה גם יהיה מוכן באותו יום.

אז היום הגעתי ב 7 וחצי בבוקר, השארתי את הרכב אצל הפחח, אמר לי לחזור ב 12 כבר יהיה מוכן.

הגעתי ב12, והופתעתי לטובה! הצבע יצא מצויין! בדיוק אותו צבע כמו שאר צבע הרכב, ללא שום הבדלי צבעים.

המזל הוא שהצבע של הרכב שלי לא דהוי וגם לאחר הפוליש שעשיתי הוא הבריק יותר וממש חידש את הצבע.

שימו לב צבעתי רק את הבגאז'!

fdk4.jpg

a5l2.jpg

dwfl.jpg

v9la.jpg

tyg3.jpg

87mq.jpg

5jel.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

עבודה באמת יפה,אם לא היית אומר לא הייתי שם לב,מה עלות הצביעה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יפה מאוד תתחדש, הסיבה שאין (או בקושי) יש הבדלי צבע זה בגלל שעשית פוליש לרכב אשר חידש את שאר הצבע. (בעצם הורדת שכבה מהלכה וחשפת את הצבע כמו ביום הראשון של האוטו [בערך])

בקיצור זה גם בגללך החוסר בהבדלי צבעים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
עבודה באמת יפה,אם לא היית אומר לא הייתי שם לב,מה עלות הצביעה?

400 ש''ח, יש שני דברים שלא אהבתי.

1 הצבע התייבש ושמתי יש שנדבקו עליו חלקיקים קטנים של אבק, יבשו אותו כניראה בחוץ, שזה לא מקצועי בכלל.

2 החלק למטה איפה שהלוחית רישוי מאחורה..

הם שמו שמה את הדבק הזה שמגן על חלקים אחרים שלא יצבעו גם (שכחתי איך זה נקרא) אז שמה זה לא צבוע!

אפשר לראות מתחת למספר רכב שהחלק התחתון לא צבוע, לא חשבתי על זה ולא שמתי לב באותו זמן!

למה פשוט לא להוריד את הלוחית רישוי, לחסום את חור המפתח לבגאז' ולצבוע מלמטה!

זה ממש עיצבן אותי, אבל עכשיו כבר חג ויהיה בעיה לחזור לשם בזמן הקרוב.

חוץ מיזה עבודה טובה ואני מרוצה מהתוצאה, עכשיו אני יודע שאני יכול לצבוע חלקים ברכב בלי פחד לשינוי גוון הצבע.

פורסם

את הגג אתה גם הולך לצבוע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יפה מאוד תתחדש, הסיבה שאין (או בקושי) יש הבדלי צבע זה בגלל שעשית פוליש לרכב אשר חידש את שאר הצבע. (בעצם הורדת שכבה מהלכה וחשפת את הצבע כמו ביום הראשון של האוטו [בערך])

בקיצור זה גם בגללך החוסר בהבדלי צבעים.

כן גם זה מאוד עזר, אבל זה לא היה קורה אם הצבע של הרכב שלי היה יותר דהוי, כי גם ליפני הפוליש הצבע עצמו היה דיי טוב.

וגם חשוב מאוד הפחח עצמו, יש פחחים שלא מתאימים אחד לאחד את בצבע, לפי המספר, לפעמים יכול לצאת קצת שונה, וזה קורה הרבה.

למזלי התאימו את הצבע בידיוק כמו שצריך.

פורסם
את הגג אתה גם הולך לצבוע?

האמת לא יודע כי בסה''כ אני חושב גם למכור את האוטו, אז לא רוצה להשקיע יותר מידי.

גם הגג רק דהוי, לא התקלף לקה או משהו.

אבל הבגאז' פשוט היה חובה לצבוע הכל התקלף לי שם..

nfbm.jpg

9yx2.jpg

פורסם
ואוו, הבאג'ז זה אחרי הפוליש ?

חח בתמונה שהוא גמור? חח לא, אז עוד לא עשיתי פוליש, אבל הוא היה באותו מצב ככה שזה לא היה משנה כלום, גם ככה תכננתי לצבוע אותו.

פה זה עם הפוליש, אבל כמובן שהוא היה מקולף עוד ליפני הפוליש, אם במקרה חשבתה שזאת תוצאת קילוף מהפוליש עצמו.

8kef.jpg

פורסם
תתחדש! האוטו נראה מדהים... :wink:

תודה, אך הוא צריך לעבור בעוד כמה מקומות קצת פחחות וצבעבשביל שהוא יראה פיקס.

אבל היה חשוב לי הבגאז' קודם, בהמשך ניראה מה יהיה.

בנתיים האוטו מוצא למכירה, ומאוד קשה למכור במחיר סביר, שזה 9 אלף, (מחירון 11)

פורסם

תודה, מישהו יודע איך ניתן לחדש את פסי הקישוט בלי לפרק אותם?

יש חומר שפשוט יכול לחדש לי אותם בלי יותר מידי התעסקות? קיים דבר כזה? או שצריך לעבור את כל הסיפור עם פירוק וצביע והכל?

פורסם

ד''א מה דעתכם על הורדת הסמלים? שמתי רק את הסמל H הראשי של הונדה.

לא רציתי להחזיר את הסמלים הנוספים הם גם לא יפים ולפי דעתי סתם מכערים את הבגאז'

• תוכן חדש...