Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב האירופאי שלי יש צפצוף אזהרה סטנדרטי לאורות דולקים, מאד חזק וצורם. אני מעוניין להחליף אותו לפעמון שעושה "דינג" רך כמו במכוניות אמריקאיות. למרות שהאנגלית שלי לא רעה בד"כ, איכשהו לא הצלחתי למצוא את המונח הנכון לחיפוש באיביי.

השאלה אם כך בכותרת, לעצתכם אודה.

פורסם

"Headlights on" warning/reminder/buzzer.

חבל שלא ציינת את דגם הרכב אבל אם זה מה שאני חושב שזה אז יש סיכוי שהפעמון מובנה בלוח שעונים ואי אפשר להחליף אותו באחר סתם ככה.

בחלק מהדגמים אפשר לכוון את הוליום שלו עם סורק אבחון.

פורסם

תודה. הרכב הוא סיאט טולדו שנת 2004, אך לא רציתי לסייג את השאלה אליו בלבד.

המונחים שציינת לא הניבו תוצאות מדוייקות לצערי. יש כמה זמזמים/פעמונים של אמריקאיות ישנות, אבל לא נחשול המוצרים הסיניים שקיוויתי לראות. אולי זה משהו שנובע מה-settings שלי באיביי, אבל אני בספק.

בתור אלטרנטיבה, אני תוהה אם חשמלאי רכב יכול לחבר את האורות ישירות לסוויץ' כך שהוצאת המפתח תכבה אותם אוטומטית.

פורסם

אם זה כמו בגולף דור 4 (וסביר להניח שזה כך) אז הצפצפה הזו מובנית בלוח שעונים.

איך בדיוק אתה מתכוון להחליף אותה?

פורסם

כפי שכתב בוקי צליל האזהרה בוקע מרמקול מינאטורי שהינו חלק מלוח השעונים ונמצא בחלק האחורי של לוח השעונים. הרכיב שדואג לצליל או זמזום גם הוא חלק מהמעגל האלקטרוני של לוח השעונים.

הזמזם נקרא-Warning buzzer

איזה כייף לי :)

פורסם

סביר להניח שמדובר בבאזר פיאזו-אלקטרי ולכן לא ניתן סתם כך להחליפו. מה גם שאלו עם הצליל הנעים יותר כנראה כוללים רמקול ומתנדים שיוצרים את הצליל. אם בא לך אפשר לעשות פיתוח חומרה קטן, אך יש לפרק את לוח השעונים.

• תוכן חדש...