Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נמצא באורנג׳ קאונטי,יש לי 3ימים חופשיים ,חשבתי להשכיר משהו מעניין כמו z4 או מוסטנג/קמארו/צ׳ארצ׳ר או משהו בסגנון,למישהו יש מושג לגבי עלויות/ביטוחים שונים? בנוסף לאן כדאי לנסוע?

Porsche 944 turbo

פורסם

ממליץ לך ספציפית על מוסטנג, ספציפית מוסטנג GT, בAVIS\HERTZ. אם אתה רוצה ממש להתפרע אפשר גם קורבט.

אל תשכור בסוכניות הקטנות או של רכבי היוקרה, אלא תיקח משהו מהסוכניות הגדולות. זה לרוב ללא הגבלת ק"מ, ואפשר לקנות ביטול השתתפות עצמית.

תתקשר לסניפים של חברות ההשכרה באיזור שלך עד שתיפול על אחד עם אוטו כמו שאתה רוצה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אל תיקח מוסטנג,היא לא מיוחדת.

קח רכב עם גג נפתח אם כבר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אל תיקח מוסטנג,היא לא מיוחדת.

קח רכב עם גג נפתח אם כבר.

מה, כמו מוסטנג קבריולה למשל...?

איזה הצעה מוזרה....

פורסם

אולי תתקשר אליי, 310.920.4090

הכל תלוי בתקציב, אפשר להשכיר הכל, החל מפורשה 356 ספידסטר עד למקלארן חדשה, עניין של תקציב.

haters will hate

פורסם
מה, כמו מוסטנג קבריולה למשל...?

איזה הצעה מוזרה....

עדיין לדעתי עדיף ללכת על רכב יותר כייפי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שאלה,על מה אתם ממליצים מוסטנג קבריו v6 או קמארו קבריו v6 .לאחר שיחה עם בנצי הוא שכנע אותי לרדת מגריסאות הv8,מה עוד שאני גם לא מוצא מחירים מספיק אטרקטיבים עבורם. אגב עד כמה גירסאות ההשכרה עירומות?

Porsche 944 turbo

פורסם

נמרוד, מצטער, חזרתי מהעבודה מאוחר אתמול ובאיחור לארוחת הערב, פעמיים התקשרתי למסעדה לשנות את הזמנים.

הסופ"ש יהיה לי קצת זמן פנוי, הן לא ערומות, הקאמרו מגיעה עם צג מגע וכניסת usb, כך גם הצ'ארגר, אז אני מאמין שבמוסטנג נמצא את אותו הדבר למעט אולי צג מגע.

נתיבי נסיעה מעניינים? מאוד תלוי מה בא לך וכמה זמן יש לך, התגרזנות אפשרית במלהולנד בשעות הקטנות של הלילה, נופים... כביש 1 וממנו אפשר לחתוך לכיוון מאליבו קניון, אם זה נופל על זמן טוב אתה מוזמן לאסוף אותי או שניפגש ונטייל קצת, יש המון כבישים מדהימים במרחק של נסיעה קצרה מהעיר.

haters will hate

פורסם

עדכון: לבסוף החלטתי ללכת על כל הקופה ולקחת gt, אם כבר אז כבר עד הסוף,מה גם שגירסאת ה5.0 מדהימה.הגעתי להרץ בLax,ולאחר המתנה ארוכה ,הגעתי לנציג,בזמן שהוא מעלה את ההזמנה שלי,הוא מנסה לשכנע אותי לקחת משהו אחר כמו קמארו ss או מוסטנג קונברטבל,סירבתי בנימוס. וכך הוא המשיך אולי בכלזאת? הרחתי שמשהו לא כשורה,ואז התחילה מסכת החירטוטים,הרכב כאן,אבל הוא לא מוכן,צריך לנקות אותו אולי תיקח קמארו במקום? ,אני בשלי,אני אחכה שהרכב יהיה מוכן,גם אם זה שעה.הנציג רץ למהנלת שלו(הבחור לא מוותר מה עושים?) ,ואז הנציג לוקח אותי החוצה ומצביע לי על ..mustang penske hertZ,גירסא מיוחדת לgt,שהרץ הוציאו עם פנסקי ואני Holy Shit!(בין 500-550סוסים אבל אף אחד לא ממשיודע) ,אמרתי לנציג שאני מוכן אבל רק באותו מחיר,כמובן שלא הייתה להם ברירה! בנתיים העברתי 100מייל עם הרכב,חייב לציין שמתחת למעטה המוחצן מדובר מכונית gt נוחה למידי עם כיסאות ריקארו מדהימים. הסאונד הv8 ב gt הרגילה מהממם,רק דמיינו איך הוא נשמע עם מערכת פליטה משופרת! OMG. בקרוב אתן סקירה מלאה של החוויה,(או שרשרור ״כך ישבתי בכלא בקליפורניה בשל מהירות מופרזת״ )חבל שאין לי איך להעלות תמונות ,אבל אתם מוזמנים להריץ חיפוש mustang gt penske hertZ. קצת נתונים משוערים: 0-60 4שניות ,מהירות סופית באיזור ה185 ,צריכת דלק לא נוראית בנתיים עם מזגן פול און(חם פה רצח בימים האחרונים) 17.8mpg.

Porsche 944 turbo

פורסם

היא מדהימה. למעשה זה נשמע כמעט כמו הBOSS 302 בגרסת השכרה... פסיכי לגמרי. עשית בשכל שלקחת את הV8, אין מה בכלל לחשוב על הV6. האישיות של המכוניות האלו נגזרת באופן ישיר מהמנוע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האמת אתה חייב לאהוב את אמריקה בגלל זה,מחיר שווה לכל נפש,כמו שרועי המליץ הלכתי לחברות הגדולות,בהחלט יותר זול,ואין הגבלת מיילים,מה שכן רכבים מעניינים באמת יש רק בשדה תעופה,ועל זה אתה משלם עוד כמה דולרים,מה גם שביטוח מגיע ל30 דולר ליום,בגדול אחרי הכל הכל יצא לי 866 דולר ל6 ימים(אם תקח לשבוע זה יוצא אותו הדבר) .למי שאוהב רכב ונהיגה זה מאוד משתלם אם אתה כבר באיזור.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...