Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8 FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש כרגע מבצע עליה? אני יודע שעד לא מזמן סיאט הציעו אותה ב 140K

מתי בערך אמור להגיע הדגם החדש? באירופה מציעים מנוע 1.4 ברמת גימור של ה FR - האם יש סיכוי לראות דבר כזה בארץ?

בכמה לדעתכם ישווק הדגם החדש ומה ירידת המחירים הצפוייה לדגם היוצא?

תודה!

פורסם

לאון FR משודכת אך ורק למנוע 2.0TSI. לאון 1.8 היא לא FR. ישנם הבדלים רבים בין הדגמים בנוסף למנוע.

כרגע במלאי רק לאון 1.8 עם גיר DSG.

בדור החדש אכן ה-FR זאת רמת גימור בלבד המשווקת עם מגוון מנועים. הלאון החדשה צפויה לנחות בחודשים הקרובים, אין תאריך רשמי.

פורסם
לאון FR משודכת אך ורק למנוע 2.0TSI.

כשאתה אומר את זה אתה מתייחס לדגמים הישנים נכון? כי כמו שאמרת אני רואה שבחדשה רמת גימור FR מוצעת יחד עם מנועי 1.4, 1.8 ו 2.0 בתצורות בנזין ודיזל - ידניות או אוטומטיות.

בכל אופן בהתחשב שסיאט הציעו בעבר FR 2.0 ב140K מה הסיכוי לקבל 1.4 FR ידנית חדשה בסביבות ה120 אלף? פנטזיה? רמת האיבזור של ה FR קונה אותי לחלוטין ואני לא באמת זקוק ליותר מ140 סוסים...

פורסם

התכוונתי לדור 2( הדגם היוצא).

לדעתי קיים סיכוי טוב לקבל את הדור 3 עם מנוע 1.4 במחיר 120K-130K. מה שכן, אני לא בטוח שגרסת ה-140 סוסים תגיע ארצה משום שבגולף החדשה עדיין מוכרים את גרסת ה-122 סוסים.

ה-1.4TSI עם 140 כ"ס הוא מנוע חדש לחלוטין עם טכנולוגית "אקטיב צילינדר", בגולף דור 7 היבואן בחר לייבא את גרסת ה-122 כ"ס הישנה יותר.

פורסם

הבנתי תודה.

מקווה ששיקולי שיווק ותמחור לא יטרפדו את המנוע הזה... עושה רושם של פשרה מצויינת עבור המון אנשים שרוצים חסכון בדלק וגם קצת כח כשצריך.

פורסם

הרבה פעמים מנועים חדשים לא באים דוקא מפולקסוואגן.

כמו מנוע ה-1.2TSI שהגיעה לארץ פעם ראשונה בסקודה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יותר חשוב שסיאט ישווקו קודם את אתר האינטרנט שלהם מחדש... בהשוואה לאירופה אפילו בזה אנחנו מפגרים פשוט בדיחה :lol:

• תוכן חדש...