Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מודע לזה שהמשלוח הוא לארהב? ומשלוח לארץ כולל מיסים זה עוד כמה מאות ויש צורך במתאם. כך את זה בחשבון לפני שאתה יוצא להרפתקה.

פורסם

באיביי זה עולה 700 ש"ח

http://www.ebay.com/itm/DA-Meguiars-110V-Professional-Dual-Action-Polisher-Backing-Plate-Canvas-Bag-/370848862547?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5658509153&vxp=mtr

משלוח 300.

אולי יעשו לנו מכירה קבוציתית ב1000 ש"ח? (בארץ במקום 1200).

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
באיביי זה עולה 700 ש"ח

http://www.ebay.com/itm/DA-Meguiars-110V-Professional-Dual-Action-Polisher-Backing-Plate-Canvas-Bag-/370848862547?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5658509153&vxp=mtr

משלוח 300.

אולי יעשו לנו מכירה קבוציתית ב1000 ש"ח? (בארץ במקום 1200).

1.בארץ נמכרת המכונה כדגם "220EUv2 " ואתה הבאתה את הדגם v 110 שאי אפשר להשתמש בו בארץ.

שים לב למה שכתוב : "This machine is the 110V version for use in North America only "

2. המחיר והמשלוח + מיסי ארץ ישראל , בכיף יקפוץ לאזור ה1300 , ככה שזה לא ממש "מציאה " לקנות מחו"ל .

3. בשביל הנחה של פחות 200 ₪ ,עדיף לקנות כבר בארץ .

באוטוסטור יש להם סטים של מכונה + חומרים = 1400+- , שזה דווקא שווה כי זה חוסך לכם לקנות

מוצרים אחד -אחד .

פורסם

לדעתי זה מיותר לקנות מכונות פוליש, הכי הרבה שאני הייתי עושה זה לארגן איזה 12 איש לקנות ביחד מכונה (כ"א שם 10 ש"ח) ומתחלקים במכונה (חודש אצל כ"א). ככה אם מישהו רוצה לעשות פרוייקט גדול הוא יכול לעשות אותו, אם הוא רוצה לעבוד על אוטו של מישהו אחר הוא יכול (יש לו חודש שלם).

ככה לא משלמים הרבה אבל מקבלים מכונה, מה שעוד אפשר לעשות זה לקנות מכונה יד שניה כמה אנשים ולהתחלק בה (יש איזה 2-3 מכונות בשרשור החלפות המוצרים).

עריכה: עוד אפשרות (שלדעתי זה מה שאני אעשה בסוף) ללכת לאחד מחברי הפורום שיש בבעלותם מכונה ולעבוד עם המכונה שלו, אם רוצים אפשר להיעזר בו (אני מאמין שמי שאין לו מכונה לא התנסה בעבודה עם מכונה ולדעתי עדיף שיהיה מישהו עם ניסיון).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לי יש מכונה של AEG עם 6 מהירויות אם אני לא טועה מהירות מקסימלית שלה זה 2100 סל"ד אבל אל תתפסו אותי במילה (אני צריך להסתכל בבית על האריזה),

אחלה מכונה חזקה מאוד עלתה לי משהו כמו 1300 ש"ח אם אני לא טועה (לא כולל פד).

פורסם

אני למשל לא צריך מכונת פוליש על בסיס קבוע, לכן קניה עם עוד כמה אנשים מהאיזור שלי שתוריד את העלויות דרסטית זה פתרון טוב, כמובן הבעיה מתחילה אם 3 אנשים ״חייבים״ את המכונה ליום שבת... זה מתכון לצרות. צריכים להיות מוכנים להתפשר.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
לדעתי זה מיותר לקנות מכונות פוליש, הכי הרבה שאני הייתי עושה זה לארגן איזה 12 איש לקנות ביחד מכונה (כ"א שם 10 ש"ח) ומתחלקים במכונה (חודש אצל כ"א). ככה אם מישהו רוצה לעשות פרוייקט גדול הוא יכול לעשות אותו, אם הוא רוצה לעבוד על אוטו של מישהו אחר הוא יכול (יש לו חודש שלם).

ככה לא משלמים הרבה אבל מקבלים מכונה, מה שעוד אפשר לעשות זה לקנות מכונה יד שניה כמה אנשים ולהתחלק בה (יש איזה 2-3 מכונות בשרשור החלפות המוצרים).

עריכה: עוד אפשרות (שלדעתי זה מה שאני אעשה בסוף) ללכת לאחד מחברי הפורום שיש בבעלותם מכונה ולעבוד עם המכונה שלו, אם רוצים אפשר להיעזר בו (אני מאמין שמי שאין לו מכונה לא התנסה בעבודה עם מכונה ולדעתי עדיף שיהיה מישהו עם ניסיון).

אז אם אני אחרון ברשימה אני אקבל את המכונה באוגוסט 2014?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מילא 2 אנשים קונים ביחד, עוד אפשר להסתדר !. אבל כשזה הולך להיות קניה קבוצתית , זאת תיהיה בעיה גדולה .

אחד ירצה את המכונה עכשיו , האחר ירצה מחר , לאחד יש זמן , לאחר אין זמן , צריך לנסוע להביא \ לקחת את המכונה .

בקיצור זה כאב ראש לא קטן ולא באמת יהיה בזה איזה שהו תועלת חוץ מריבים ועצבים מיותרים.

אני מקווה שמי שהולך לכיוון הקניה קבוצתית , מבין את היתרונות והחסרונות של זה .

• תוכן חדש...