Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקלה שהופיעה היום, כל המהירויות עובדות יופי מלבד מהירות 3.

יכול להיות שהתנתק אחד החוטים (הרדיו דיסק יושב מעליו והוא קצת שקוע פנימה אז אולי מאחד הפעמים הוא קרע את אחד הכבלים) או נגד שרוף?

איך מחליפים/מתקנים דבר כזה, אפשר לעשות את זה עצמאית או שעדיף שלא?

במידה ולא - מה העלות הסבירה של תיקון כזה?

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

בזרך כלל זאת תקלה בבורר המהירויות של מאורר המפוח. לא יקר במיוחד להחלפה אבל אינני זוכר בע"פ את המחיר.

אם תציין מהיכן אתה בארץ אולי אוכל לכוון אותך לספק חלקי חילוף זול.

פורסם

אז יכול להיות שבאמת אחד החוטים נשרף\נקרע, אף על פי שמהירויות 1-3 אמורות להיות קשורות לנגד הזה? (עד כמה שהבנתי רק מהירות 4 לא קשורה לנגד ואז יכול להיות שאכן מדובר בבורר תקול)

אם זה אכן נגד מהירויות - האם את החלק הזה אני צריך?

Fiat Grande Punto Heater Motor Resistor New + Genuine 55702407

[דרך איביי יוצא 100 שקל כולל משלוח, לא יכול לפרסם קישור אז רושם את השם של החלק, זה מופיע בתוצאות הראשונות בחיפוש בגוגל]

(שווה להזמין מאיביי או שבארץ זה עולה כבר אותו הדבר\זול יותר?)

איפה אני מוצא את הנגד מהירויות ברכב שלי ( פיאט גרנדה פונטו 2008 )?

אם מדובר אכן בבורר - איך אני מפרק את כל העסק הזה? (או שעדיף שטכנאי יבצע את העבודה)

בקשר לספק חלפים - אני בעיקר באיזור מישור אדומים\מעלה אדומים, נתניה

אם אין באיזורים האלה אז יכול להגיע גם לבית שאן וירושלים

בכל מקרה אשמח לשמוע, גם עצות לבעיה...

תודה!

• תוכן חדש...