Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשו לי לפרוק עצבים.

בדרך עם חברה שלי לסרט בסינמה סיטי, יצאנו בזמן כדי להספיק לקנות שתיה ופופקורן.

אבל המדינה המפגרת הזאת החליטה לעשות עכשיו עבודות בכביש. מה הם חושבים לעצמם?? פספנו את תחילת הסרט ב25 דק. סעמק

תמיר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי בזמן הסרט?

וכן, יש את הקטע המפגר הזה שבלי שום קשר יש פקק בשעה מאוחרת. לפני כשבועיים היינו תקועים בפקק של בכביש 4, כיוון דרום, במוצ"ש בשעה 23:00!

השיפוצים האלה והתאונות יגמרו את הבריאות.

פורסם

עזוב, חסכו לך 50 ומשהו שקל על קצת תירס חם עם הרבה LDL ודלי מיותר של סוכר עם טיפה מים והמון חומרי צבע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פופקורן ושתיה כמעט 70 שקל!

בקצב הזה תעשיית הסרטים ההוליוודית תהפוך למוצר משלים של תעשיית הפופקורן האימתנית . :lol:

האמת בדיוק היום התחשק לי פופקורן - 2 דקות אינטראקטיביות במיקרו והופה יש פופקורן טעים טעים ! :yum::popcorn::yum:

הנה סרטון להמחשה:

זמין 8)

פורסם

מתי תרצה שיעשו עבודות בכביש?

ביום ראשון בבוקר?

מספיק לחשוב מחשבות אגואיסטיות. אני. אני. אני. קצת לחשוב על הכלל. לחשוב ברמה גבוהה יותר (טובת תושבי העיר, המדינה, בכל זמן). פספסת סרט (לא איכותי במיוחד) ב-25 דק', תאמין לי שיש דברים גרועים יותר.

172

פורסם

גם באילון משפצים בלילה, ולפעמים פשוט חוסמים חלקים מהכביש עד שהוא מצטמצם לשני נתיבים.

ועוד דבר שאני לא מבין בתיקוני כבישים האלה, למה לשים את הצ'קלקה המסריחה הזאת שמסנוורת כמו השמש?!

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

או לעשות עבודות בין ראשון לשני, שני לשלישי , שלישי לרביעי, רביעי לחמישי

או בין שבת לראשון.

כידוע בשעות הערב העומס המירבי הוא בין חמישי לשישי.

אנחנו מדינה דתית,חרידית, ויום חמישי הוא בין היחידים שאפשר עוד איכשהו לבלות. אנשים אימפולסיבים מגיבים ככה- "מה אתה דואג לתחת של עצמך".

• תוכן חדש...