Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מה שבטוח, כשיתחילו להגיע קונים פוטנציאליים תוודא שאין להם דרך לקרוא את ההודעות האלה.

או שתמכור אותה לאיזה מפגר שלא מעניין אותו המצב המכאני, העיקר שיהיה אוטו גדול עם פוזה וגלגלים מכרום.

הקונה הפוטניצאלי יכול לנשק לי את התחת כי אני לא מוכר. 15 אלף שקל שמתי על הרכב הזה רק על תחזוקה, בבקשה ממך.

נו אז מה? אני אוהב את הפוזה, זו בושה? כל אחד אוהב משהו אחר וכל אחד עם העדפות שלו.

בסופו של יום אני משלם על הבחירות שלי ולא אף אחד אחר.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם
אולי אני אשלח לך איזה אוטו וזהו?

אני מתאר לעצמי שהציטוט היה אמור להיות שלי כי אתה מצטט את ההודעה השניה בפורום.

וואלה לא יודע איך אתם משתמשים בקרייגסליסט, זה מזה לא נוח, אבל יש דברים מגניבים שם.

אוחחח קשה לי עם תחביב כזה יקר.

אני אוהב רכבים, הרכב תמיד שם בשבילי והוא לא מזיין את המוח, צריך קצת לטפל בו אבל זה לא נורא.

האימפרזה הזאת מדכאת, היא משעממת ביותר, היא בינונית בכול דבר.

אפילו לאנוס אותה אי אפשר כי היא כול כך בינונית בהכול. נגיד ואני רוצה לקחת פניות מהר - אז תמיד יש תת היגוי.

נגיד ואני רוצה לאנוס אותה בשטח - היא שורדת את זה כמו גדולה.

באמפרים במהירות לא חוקית - הESP יהבהב טיפה ואני אשמע בום אבל הכול בסדר.

משעמם איתה, הוולוסטר הייתה הרבה יותר טובה, היה יותר כיף איתה בכבישים.

אני יכול להוציא עכשיו 50K על רכב אבל זה לא חכם כלכלית ואין משהו שאני באמת באמת רוצה (ראיתי עכשיו בקרייגסליסט סדרה 8 5 ליטר שמורה ובמחיר סביר, אבל זה שנת 91 אז אי אפשר לייבא)

סתם אני לא מרוצה מעצמי, היה לי יום טוב היום אבל אם היה לי רכב כיף יותר אז הייתי הרבה יותר שמח.

ה106 ראלי של השכן חזרה לא מזמן, הוא חבר פורום אבל לא ממש פעיל, יש לו גם GTI בליסינג והוא אמר לי שהוא מתכנן להחזיר אותה כשהראלי תגיע למצב שהוא רוצה, מצד אחד זה טיפשי ומצד שני אני מבין אותו.

עם אוטו אני סומך עליך, אני יודע שלא יקרה מקרה המשקפיים של רופני.

כמובן שהKLX ששמתי עליו עין כי הוא עסקה שווה נמכר. ותכלס לא כזה בא לי KLX, כאילו בא לי עליו הרבה יותר מאשר על הDR350, גם על הCBR250 לא כזה בא לי.

לא יודע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
"קח תבנה משחק".

בלגו? אולי K'NEX?

"לא, ג'אווה."

אהה.

רגע, מה? אבל למדנו פייתון!

"כן, אבל צריך להתפתח"

טוב נו, איזה משחק?

"חלליות!

אבל אל תדאג, יש לך שישה סוגים, פיזיקה בסיסית וGUI. בנינו לך חלק מהקוד, אבל זה רק יסבך לך את הראש".

איזה מזל.

מלמדים אותכם פייתון שם באקדמיה ?

קטע.

אם אתה צריך סיוע בג'אווה דבר איתי.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ניסיתי לחפש בהסטוריית שרשורים שלי תיעוד למים שהרכב משתמש בהם אבל אני לא מוצא

את השרשור ההוא.

בדיוק המכונה סיימה עכשיו.

עריכה:

לא, היא לא סיימה.

Gn'f'R

פורסם

בנצי, אם נדבר ברצינות שניה, כוס אמא שלך !

תפסתי ממך אחלה בחור אבל כוס אמק, לא ביקשתי ממך ללכת ליצר את המשקפיים, כולה לשלוח לי, גם ככה היו לך עוד דברים לשלוח וכנראה שלא הבהרתי את זה כמו שצריך אבל התכוונתי לתת לך עוד כמה דולרים כי ברור לי שאתה לא מבלה את הזמן הפנוי שלך בדואר.

אני לא יודע מה עשית עם הזבל הזה או איפה הוא עכשיו אבל הוא כבר לא מעניין אותי, לקחתי את זה כשיעור לחיים וזה כנראה השכר לימוד שלי, חשבתי שבגלל שאתה חבר פורום ולא תעשה לי בעיות, אבל מסתבר שטעיתי, יש מצב שאני בכלל חייב לך תודה על השיעור הזה כנראה שעל בני אדם אי אפשר לסמוך, יצאת בן

זונה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מצאתי את זה בכל אופן, בטיפול הזה קיבלתי גלון מתנה בין היתר.

אני רוצה להודות למשתמש ניר 100, בזכות המלצתו הגעתי למוסך בשם "עידן הרכב" בב"ש.

מסתבר שראשי המנוע לא נפרצו ומה שקרה בעצם היא משאבת המים שהתפרקה.

המוסך גילה אמינות רבה בדבר אבחון התקלה וזאת לאחר שאני הוא זה שאמר לו שכנראה

יש נזק לראשי המנוע.

הרכב שהה במוסך סה"כ כחמישה ימים ולהלן פירוט העבודה והחלקים:

3 גלון שמן מנוע - 360 ₪

פילטר שמן - 100 ₪

2 גלון נוזל קירור - 120 ₪

משאבת מים - 360 ₪

אטמי מכסה שסתומים - 260 ₪

פלגים - 660 ₪

5 קליפסים - 25 ₪

עבודה - 2500 ₪

יחד עם המע"מ החשבון הגיע ל 5300 ₪.

מכיוון שהרכב עמד מספר שבועות נאלצתי גם להחליף מצבר בעלות של כ 600 ₪.

Gn'f'R

פורסם
אתה לא יכול להשתלט על הגיבוב. הגיבוב משתלט עלייך, אתה מאמין שאתה שולט אבל תכלס? הוא שולט בך!

תוכניתנים או לא? נתכנת את הגיבוב מחדש או שנמצא backdoor.

"קח תבנה משחק".

בלגו? אולי K'NEX?

"לא, ג'אווה."

אהה.

רגע, מה? אבל למדנו פייתון!

"כן, אבל צריך להתפתח"

טוב נו, איזה משחק?

"חלליות!

אבל אל תדאג, יש לך שישה סוגים, פיזיקה בסיסית וGUI. בנינו לך חלק מהקוד, אבל זה רק יסבך לך את הראש".

איזה מזל.

יש לי מקום חם בלב לג'אווה, פחות השפה והרבה למרצה שלימד אותי, בנאדם זהב ומורה מדהים.

את השפה פחות כי אני מעדיף שפות בלי Runtime או Framework, אבל ככה זה כשאתה עובד 4 שנים בפרויקט סימולציה שההבדל בין C# ל-C++ יכול להתבטא בימים לטובת ה++. זה קצת נעלם מהעולם ההערכה ליעילות בזמן ריצה.

קצת מעציב אותי שהיום זה מקובל וסביר שזמן הריצה יילך ויתפח ואומרים "נשים עוד מעבדים, יותר מהירים, יותר יעילים" והכל כדי לנטרל את העלייה בזמני ריצה בגלל Jre או .net framework.

לא ריאלי היום לתכנת באסמבלי, c לא מונחית עצמים, c++ מצד אחד low level כמו c, מצד שני מונחית עצמים, מצד שלישי אני יודע להעריך ירושה מרובה (כן כן, פוי, תוכניתן רע ירושה מרובה זה של השטן - אלה התשובות שתקבל מאנשי שפות דור 4).

חפרתי לכם את הצורה עם המניפסט שלי בנושא שפות תכנות לילה טוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...