Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל שפסח רק פעם בשנה :)

מחר בטטות במדורה יחד עם הביעור חמץ :mm_cool: (להשחיר לחלוטין,להוציא,לקלף בעדינות,קצת מלח ולאכול - מוי כיף!)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה שלי צריך גם לפנות את הדירה בספטמבר (התואר נגמר - וסחבק עוזב את אילת).

מה שאומר סבב נקיון כזה חוזר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב נראה מצויין!

זה מכה מעל הכנף? מעל הבית גלגל יש משהו שנראה קצת מוזר. חלק מתהליך הדייטילינג או שריטה?

משה ולנה יהיו שם ביום רביעי.

פורסם

קצת חופש... יש זמן לראות סרטים

אשמח אם תגובבו לי קצת המלצות.

(רק לא אימה. כל פעם שאני רואה סרטי אימה אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן. פשוט לא מתחבר לזה.)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לך לקולנוע תתחיל עם קפטן אמריקה - מומלץ מאוד ;)

אפשרי גם לחכות לחמישי הקרוב - ספיידרמן החדש.

אלא אם כן אתה מתכנן להוריד ולצפות בבית קצת יותר ישנים..?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בוקר טוב גיבוביישן.

איזה כיף, היום עובדים רגיל, מחר בקושי ומחרתיים בכלל לא.

כן ירבו חגים :D

מי שותף לפשע ועובד (כמוני) בחול המועד?

עובד, גם מחר וגם בשאר חול המועד.

חגים, הם סתם תקועים. בגללם רביעי וחמישי יראו כמו גיהנום, כל העבודה מצטברת. אם כבר חג, שיתחבר נא לסוף השבוע. עדיין יהיה לחץ אבל כמה ימים רצופים של חופש יפצו על זה.

כמה זה עצוב שהתקשרו מהמילואים לשאול אם אני יכול לבוא ליומיים בסוף החודש, ואמרתי בכיף? התקשרתי לקצין שלי לשאול מה הסיפור, מסתבר שסתם סיפחו אותי לאיזה אימון לא קשור. הוא שאל אם אני רוצה שיוציא אותי מזה, אמרתי לו אל תעיז! תן יומיים של צבא, קצת חופש מהעבודה.

לא מאמין על עצמי. שנים המילואים האלה היו תקועים לי כמו קוץ בתחת כל פעם, כשאתה עצמאי הם תמיד ידפקו אותך. פתאום כשכיר - תנו לי חודש בשנה, חודשיים גם.

לוקו אני בבעיית גיטרות. פתאום יש לי יותר מדי. אני יושב ומסתכל על חמש הגיטרות, ולא מבין על מה בא לי לנגן. כל אחת מהן מדברת איתי אחרת, ואני צריך להחליט מה בא לי ולא מצליח, ובסוף לא מנגן בכלל. מה עושים? נפלתי לבור הקפיטליזם הבורגני מדי, כשהייתי עני עם גיטרה אחת החיים היו קלים יותר. בא לי להעיף את כולן ולקנות אקוסטית וינטג׳ מטורפת, וזהו.

כוסאוחתו, רק כשזה נכתב הבנתי כמה זה נכון. המחשבה מתחילה להתבשל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

היום בדרך לקופת חולים עם הילדה, נדרסה ילדה ב-9 מול העיניים של אישתי. הבחור כנראה חלם ודרס אותה במעבר חציה :-(

אשתי עכשיו קצת בהלם. הבחור מבוגר ומעניין שהרכב בנתיב הנגדי עצר והוא פשוט נסע בשלו. בחדשות נאמר שהיא במצב בנוני עד קשה. אשתי ישר התקשרה והזמינה משטרה ואמבולנס וניסתה להרגיע את סבתא

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...