Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי

בניגוד לכל המגזימים, לדעתי הבדיקה בסדר גמור, פרט ל"מנוע חונק" (אולי מישהו פה יכול לומר מה זה אומר?)

נסי אולי לשאול במוסך מורשה דייהטסו מה זה אומר.

לגבי שאר הדברים - כל רכב שמגיע לבדיקה והוא מעל 100 אלף ק"מ או או נמצא קרוב ל10 שנים על הכביש, יקבל את שלל ההערות שקיבלת, זה כסתח רגיל

זה בהנחה והרכב מוזנח. אני מכרתי לאחרונה רכב בן 7 עם 170 אלף ק"מ וההערה היחידה הייתה על בולמי זעזועים חלשים.

תושבות פגומות זה משהו שמחליפים במהלך טיפול שגרתי במוסך, אלא אם אתה קמצן ומעדיף לנסוע עם תושבות גמורות כדי לחסוך כסף.

פורסם
זה בהנחה והרכב מוזנח. אני מכרתי לאחרונה רכב בן 7 עם 170 אלף ק"מ וההערה היחידה הייתה על בולמי זעזועים חלשים.

תושבות פגומות זה משהו שמחליפים במהלך טיפול שגרתי במוסך, אלא אם אתה קמצן ומעדיף לנסוע עם תושבות גמורות כדי לחסוך כסף.

אני משער שעשית יישור קו לפני המכירה (שזה דבר שלדעתי כל אחד צריך לעשות).

בכל מקרה, ואני אומר את זה מהיכרות אישית עם מכון בדיקה שספג תביעה, מכוני הבדיקה לוקחים בחשבון את מצב הרכב "על הנייר" (שנה, קילומטראז', דגם) בשקלול שלהם. נדיר ביותר שהם יוציאו רכב עם קילומטראז גבוה כל כך ללא הערות על המנוע/גיר,

ולו רק בשל העובדה שברכב כזה יש סיכוי גבוה יותר לבלאי שיגרום לתקלה.

פורסם

לאחרונה גם אני עברתי את תהליך הבדיקות ל3 רכבים,לאחר שחיפשתי רכב טוב במחיר סביר במשך 4 חודשים,שילמתי על בדיקות 1500 שקל,לא הייתי מוכן להתפשר,לבסוף מצאתי רכב שהמנוע והגיר נימצאו תקינים וגם שאר הרכיבים ברכב,מכוני הבדיקה ימצאו תמיד מה לרשום על מנת שלא יבואו אליהם אחר כך בטענות כשאותו חלק התקלקל,לדעתי בשוק היום של הרכבים כדאי למצוא רכב בעל נתונים טובים(ק"מ נמוך ביחס לשנה,כמה שפחות ידיים שהרכב עבר,ללא תאונות כמובן)הדגש שאני החלטתי להשים עליו זה היה נושא המנוע והגיר,מנוע או גיר תקולים אין טעם להמשיך לדון על הרכב,עדיף לבזבז כמה מאות שקלים על בדיקות ולא לאכול אותה במנוע או גיר,כל שאר החלקים לדעתי הם שוליים,תמשיכי לחפש ואל תמהרי,החיפזון והרצון לרכוש כבר רכב חדש זו טעות שהרבה טועים ונופלים בה,קחי את הזמן,בסוף תימצאי,השוק מוצף,חוץ מזה,מה התקציב שלך?

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...