Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי להזהיר אותכם מפני נוכלות של מכון המשתף פעולה עם סוכר .

לפני כחודשיים לקחתי רכב מסוחר לבדיקה במכון הנ"ל הנמצא בסלמה ליד המשטרה בתל אביב .

על פניו הכל נראה טוב ויפה בסיום הסדיקה כשעברנו על הטופס מצויין כל הפגמים רק שהבודק לא טורח להזהיר מפניהם .

אנחנו אנשים שלא כל כך מבינים בקריאת הטופס ומסתמכים בשורה התחתונה שנקבל הסבר לגבי הבעיות ברכב ולא טיפות דלות הסבר .

בקיצור לא להתקרב אני אומר לכם בוודאות שיש שיתוף פעולה במידה מסויימת עם סוחרי רכב .

פורסם

שלום.

ממה שכתבת ועד לנוכלות יש מרחק גדול.

אם הבוחן לא הסביר לך מה כתוב בטופס אז הוא לא עשה את העבודה שלו כמו שצריך וזה נכון אבל אם כל הבעיות והליקויים כתובים על הנייר אז זה לא בדיוק נוכלות.

נוכלות הייתי מבין אם היו מסתירים פרטים ולא היו כותבים בטופס בדיקה.

בתור אדם בוגר יש לך גם מחוייבות לשאול את כל מה שכתוב בטופס הבדיקה, ואני לא מצדיק את הבוחן שלא הסביר לך אבל זה לא בדיוק נוכלות לדעתי האישית.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...