Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קונים רכב בוואלה שופס.

קניתי מהם מברגה לאבא שלי בלב חושש, להפתעתי היא הגיעה תוך 3 ימים לדלת ביתו. כמובן שאני לא משווה בין מברגה לרכב אבל בתור פלטפורמה הם בסדר. [המוכר האמיתי הוא שלמה סיקסט]

הרוב טוב.

פורסם
לא קונים רכב בוואלה שופס.

קיבעון מפגר. הרכב חדש ולכן יש אחריות מלאה. מה רע בלחסוך סתם כך כמה אלפי שקלים?

קניתי מהם מברגה לאבא שלי בלב חושש, להפתעתי היא הגיעה תוך 3 ימים לדלת ביתו. כמובן שאני לא משווה בין מברגה לרכב אבל בתור פלטפורמה הם בסדר. [המוכר האמיתי הוא שלמה סיקסט]

ממה בדיוק אתה מפתע? יש מליוני עסקאות בשנה דרך האיטנרנט ואין עם זה שום בעיה. את רוב מוצרי החשמל בביתי רכשתי דרך האינטרנט.

פורסם

ממה בדיוק אתה מפתע? יש מליוני עסקאות בשנה דרך האיטנרנט ואין עם זה שום בעיה. את רוב מוצרי החשמל בביתי רכשתי דרך האינטרנט.

ממה אני מופתע? עניין של תדמית. מספיק שחבר או יותר אומרים לך ש**** זבלים, לא עומדים במילה וכו' בשביל ליצור תדמית שלילית. ככה זה בכדור שלנו. ובמקרה הזה אני הופעתי לטובה. וגם אני קונה את רוב הדברים באינטרנט ברוב המקרים הכל בסדר, אבל תמיד יש חריגים.

הרוב טוב.

• תוכן חדש...