Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני חודשיים פתחתי עסק בתחום האדריכלות שכרגע מנוהל ע"י רואה חשבון.

הסיבה שהלכתי לרואה חשבון הייתה שלא ידעתי כלום בהתחלה וזה היה נראה כדבר הכי קל ללכת לרואה חשבון ושיעזור בפתיחת התיק.

-לאחר חודשיים אני רואה שאחוז ההוצאה על הרואה חשבון ממש מוגזמת ביחס להיקף ההכנסות וביחס לעבודה שאני נותן לו.

-בנוסף בתחום האדריכלות אין הרבה כאב ראש על ספקים, מלאי וכמות עצומה של חשבוניות, בלחץ 4 חשבוניות כרגע בחודש ועוד כמה הוצאות קטנות על ציוד משרדי.

-סיבה נוספת היא שאני מעוניין לנהל מקרוב את העסק שלי.

לכן אני מעוניין בזמן הקרוב לעשות שינוי ולנהל לבד את החשבונות של העסק.

אני מעוניין לשמוע המלצות על תוכנה לניהול חשבונות העסק, כמו ifreelance flex ועוד....

תודה רבה.

פורסם

מציע לך להפריד בין הנהלת חשבונות לראיית חשבון.

ראיית חשבון - קח רו"ח, יש כאלה שעולים מאות בודדות של שקלים לחודש הוא ידאג שהדיווחים למע"מ\מס הכנסה בזמן וכמו שצריך, מה הוצאה מוכרת ומה לא, פחת, דוחות שנתיים ובאופן כללי התנהלות מול הרשויות.

הנהלת חשבונות - הוצאת חשבוניות, ניהול ספר (הכנסות \ הוצאות) אתה יכול לעשות בעצמך למרות שלדעתי רו"ח לא יקח על זה תוספת גדולה.

בזמנו לקחתי בתור עוסק מורשה רו"ח שעשה לי הכל (למעט להוציא חשבוניות) וזה היה באזור ה300 שקל לחודש.

מה שכן, אני רוצה להגיד לך שבתור חברה עם קצת יותר נפח פעילות מאד סבלנו מרו"ח "זול" שהיה מאד קשה להתנהל איתו וברגע שעברנו לאחד אחר ששילמנו לו קצת יותר ראינו שינוי מהותי.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אני חושב שיעלה לך פחות להעזר בשירותי הנהלת חשבונות חיצוניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אמיר, דבר ראשון תודה על התשובה.

שתיים, כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.

אני לא מעוניין לשלם 350 שקל לחודש לרואה חשבון ועוד 1400 שקל לדוח שנתי, כאשר יש תוכנות באינטרנט שנותנות לי את אותו השירות בפחות משלישי מחיר ויכולות לתמוך בי ברגע של חוסר ידע לגבי משהו.

1. כיום ניתן לשלם דרך האינטרנט את הפנקסים של מס הכנסה מעמ וביטוח לאומי.

2. התוכנות האלה מפיקות דוחות מעמ ומכס ובכך עוזרות בתהליך

3. נכון שרואה חשבון ידע יותר טוב על איזה הוצאות אני יכול לקבל החזר, אך זה מינורי לעומת 5600 שקל שהוא גובה ממני.

4. סיוע בדוח שנתי עולה 800 שקל.

5. התוכנות האלה גם נותנות שירות של רואה חשבון במידה ואני צריך עזרה (כמובן בעלות נוספת ויחסית מאוד זול)

6. אני מאוד מעוניין לדעת לנהל לבד את העניינים האלה של תשלומים לרשויות המס והדוחות השנתיים שצריך למלא.

רשמתי את ההודעה לאנשים אשר משתמשים באחת מהתוכנות שנקראות "תוכנה להנהלת חשבונות" ויכול לתת לי המלצות.

תודה.

פורסם

תבדוק את "ריווחית".

עבדתי איתם בעבר

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

תוכנה זו לא חזות הכל, הבעיה היא שאתה יכול לבצע טעויות ואפילו לא לדעת על כך. התוכנה לא תתריע על כך. במקרה של ביקורת של רשויות המס, זו אחריות שלך ושום דבר לא יעזור, מבקרים כמו שוטרים, רוצים להצטיין ב"לתקוע" את האזרח.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...