Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שיהיה קצת עצוב לראות את יונייטד בלי האיש שהכי מזוהה איתה על הקווים, ללא צל של ספק המאמן המצליח בכל הזמנים שגרף הרבה תארים עם השנים.

זה הבנאדם שהיה הפנים של יונייטד, אין עוד אדם שהיה כל כך מזוהה עם קבוצה אחת במשך כל כך הרבה שנים.

מעניין מי יהיה מחליפו, אבל בכל מקרה, הוא מותיר מאחוריו נעליים ענקיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וואוו. אין מילה אחרת לתאר גם את מה שעשה פרגי ביונייטד, וגם לתיאור עזיבתו.

ככה, פתאום, בלי התראה.

נכון, כבר שנים שהוא מודיע ש"אולי זאת עונתי האחרונה ביונייטד", אבל ככה זה נמשך און אנד אוף כבר כמה שנים.

בעולם שבו חוזה של מאמן לא שווה את הנייר עליו הוא חתום פשוט אין כבר מאמנים כמו פרגי.

אמרו עליו שהוא בכיין, מתלונן, חמום מח, מאשים שופטים כרוני אבל ביום שכזה אין אחד שיזכור לו את זה. תאהבו או תשנאו אותו, את ההישגים שלו ביונייטד אי אפשר לקחת.

לצערי אין לדעת איך יראה העתיד של יונייטד ביום שאחרי.

שחקנים באין והולכים, אבל מישהו שיחליף את פרגי? מי???

מוריניו - מאמן גדול, אבל מצד שני הוא יבצע חריש עמוק (לא בהכרח רע) ויקנה כמה שמות מפוצצים, שזה טוב. מצד שני למוריניו יש את הפה הגדול שלו שמציג אותו כאיש ענק יום אחד, וביום השני כנאד נפוח. מה עוד שלא ברור עד איזה עומק מגיע פנקס הצ'קים של הגלייזרים.

דיוייד מויס - אין מה להגיד, הוציא כל מה שאפשר מקבוצה כמו אברטון אבל האם זה מספיק ליונייטד?

פפ - פספס את רכבת היונייטד.

גיגס \ סוליישיר? - הראשון עדין שחקן והשני עושה דברים יפים. חבל שזה בנורבגיה.

אני מניח שבימים הקרובים יעלו עוד 10 שמות ביום, אבל דבר אחד בטוח - נתגעגע אליך פרגי!!:wave:

תודה לך על 27 שנים נפלאות, מי שיחליף אותך יצטרך למלא נעליים גדולות בצורה לא פרופורציונלית.

נ.ב אני מקווה שהוא קורא כאן בפורום :)

פורסם

השחקן ה12 ללא שום ספק. מאמן ענק, הישגים ענקיים.

למען האמת אני כ"כ רוצה לראות אותו מאמן במקום אחר ובמה הוא יצליח להשיג, אבל בן אדם כזה יודע מתי לפרוש בשיא.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רק לא מוריניו.

עדיף מויס, רקורד לא רע ואפשרות לחוזה "ארוך" טווח (מינימום 10 שנים).

פורסם

אלו מספר המאמנים שכיהנו בקבוצת צמרת אירופאיות ב26 השנים האחרונות:

לבאיירן מינכן - 14

למצ'סטר סיטי - 14

למילאן - 13

לצ'לסי - 15

לאינטר - 19

לברצלונה - 12

לריאל מדריד - 24

למנצ'סטר יונייטד - 1

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?