Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על הקו אילת ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :smile:

אני גר ליד אילת ונוסע פעם בשבוע לתל אביב. אני מעונין לקנות אופנוע שישמש אותי לנסיעה שבועית.

אני מתלבט בין קוואסקי EN לבין KLE. שאלתי למביני עניין: איזה אופנוע עדיף? והאם דגמים אלו יכולים לעמוד הנסיעה כזו. (אני בחור די גדול 190 ס"מ 100 ק"ג)

תודה

פורסם

2 הדגמים יעמדו בנסיעה הזו ללא שום בעיות.

השאלה היא, האם אתה תעמוד בזה?

הן ה-KLE והן ה-EN, יחייבו אותך בהתקנת משקף להגנה מן הרוח.

שני האופנועים גם ידרשו, ככל הנראה, התאמה למושב האופנוע לפי דרישתך האישית.

(ה-EN, לדעתי האישית, אינו נוח לעמוד השדירה ובעיקר בשל המעמס על עצם הזנב - על ה-KLE לא רכבתי כדי לחוות דיעה, אך ניתן לראות מצורת המושב שלו, כי הוא מקבע את הרוכב למיקום אחד בלבד ומניסיון, ז-ה לא נוח)

אומנם מדובר על התאמות מינמליסטיות אבל תהיה חייב לקחת אותן בחשבון.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

בתור אחד שרכב רכיבות ארוכות מאוד על הEN...במשך שנה...אני חושב שלא תיהיה לך בעיה מיוחדת איתו...

על הKLE אין לי דעה..כי לא רכבתי עליו.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

א. לגבי הKLE - לא חבל על עתיד דור ההמשך שלך ?

ידוע בתור "מפצח אגוזים ":wink: אפשר לפתור את הבעיה באמצעות רפדיה טובה !!!

אם אין לך מגבלת רישיון הייתי ממליץ לך משהו אחר . . .

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם
שלום לכולם :smile:

אני גר ליד אילת ונוסע פעם בשבוע לתל אביב. אני מעונין לקנות אופנוע שישמש אותי לנסיעה שבועית.

אני מתלבט בין קוואסקי EN לבין KLE. שאלתי למביני עניין: איזה אופנוע עדיף? והאם דגמים אלו יכולים לעמוד הנסיעה כזו. (אני בחור די גדול 190 ס"מ 100 ק"ג)

תודה

לא זה ולא זה.

אתה תשבור את הגב שלך.

בגובה שלך גם משקף גבוה לא יעזור לך בKLE ומבחינת הEN הוא לא ממש יהווה את האופציה הטובה ביותר או אפילו השניה או השלישית לדרך הזאת.

מבחינת הKLE, האשכים שלך פשוט ימחצו כל הנסיעה, אלא אם תגש לרפד.

מבחינה אחרת הייתי ממליץ דווקא על איזה אופנוע כביש נורמאלי יותר, ולו רק בגלל כביש הערבה.

כן, כן.

כולנו שקולים, כולנו רגועים ושומרי חוק, מסורת ומצוות.

חביבי, בכביש הזה כולם מפוצצים בגז.

תחשוב על זה ככה שאם אתה לא עוקף, אתה נעקף ולא תמיד בצורה נחמדה (מדובר עדיין בישראלים מחורעים עייפים בדרך ומהופנטים מהדרך).

GPZ?

מיגון הרוח שלו יכול לעשות את ההבדל בצורה די קריטית.

אל תחשוב רק שזה איזה R. השילדה תזכיר לך את זה מהר מדי שזה לא.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תשמע, לגבי הKLE הוא אחלה בחירה.

תנוחת רכיבה שלא מכווצת את הברכיים, המון מקום לזוז באוכף- לאחר ריפוד מחדש, מנוע חזק מספיק, מיתלים מפנקים.

אבל, בחור גדול כמוך, במידה שאתה לא מוגבל נפח, לך על כלי גדול יותר.

יש לי KLE ונסעתי איתו לאילת כמה פעמים ,גם בהרכבה, ומאוד נהניתי.

מיגון רוח? קיים משקף מוגבה של GIVI. קצת יקר אבל שווה.

מעבר לזה, סע דרך הבסיסים- עובדה, שיזפון, פחות תנועה (תרתי משמע...) יותר פיתולים, טמפ' נוחות יותר. מתדלקים ביציאה מאילת ובעין עבדת.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

שני האופנועים יעמדו במשימה, כמו שכתב הכרוב שניהם אינם האופנועים הכי נוחים בעולם (וגם לא מהגרועים בתחום).

לKLE ישנה בעיה נוספת מלבד המושב, שניתן לשיפור על ידי רפד אך לא לתיקון, והיא מקום הרגליות - הן כופות כיפוף לא נוח לאורך זמן ובמיוחד במקרה של 1.90 מטר.

בעיה נוספת היא להעמים עליהם משקל של 90 ק"ג ללא מטען, מדובר בשני אופנועים בעלי מתלים רכים וללא אפשרויות כוונון מתוחכמות. רוב מהלך המתלה יבלע על ידי משקלך. אם אתה מוגבל ל 500 אז התלבטות שלך היא די קלה ומתמצה בכלים הללו. אם אתה יכול לדלג מעל למשוכה של ה500, ישנם כלים שיעשו את העבודה טוב יותר.

אני אישית הייתי מציע F650 שהוא למעשה KLE מתוצרת BMW.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

נעם אומנם הזכיר את זה במרומז אבל שווה התייחסות מפורשת.

לKLE יש בעיה של טווח נסיעה, 180 - 240 ק"מ כלומר בלילה או במקרה של תכננת מראש את עצירות התדלוק שלך אתה עלול להתקע בגלל דלק.

נכון שזה משהו שאם מודעים לו לא קורה כלום אבל מטריד.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...