Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. כל עוד שמדליקים מיזוג ואיוורור המזגן מוציא טינופת רצינית שבעייתי לינשום אותה. ניגשתי לחנות חלפים לרכוש פילטר למזגן. למרות שהיה לו ואחרי חפירות שלי מאחורי תא הכפפות אין שום אופצייה שם לפילטר שכזה. האם ייתכן שלא קיים פילטר מזגן לרכב הזה? האם צריך להוריד את כל היחידת קירור ולנקות אותה כדי להעיף את כל הליכלוך?

פורסם

לא יודע אם זה עוזר משהו אבל גם לי יש סובארו (ניו אייג אימפרזה 2004) ולפני כמה ימים הייתי במוסך בעניין אחר והיה שם רכב (לא סובארו) שבאותו עת היו עסוקים להחליף בה את הפילטר של המגזן, אז אמרתי לבעל המוסך שיחליף לי גם.

חיפש וחיפש ולא מצא פילטר ברכב שלי.

אז אולי בסובארו אין פילטרים במזגנים שלהם?:?:

פורסם

אני באמת לא מבין את זה. אין לי בעייה לפרק אצ כל יחידת הקירור ולנקות אותה מבפנים בלחץ אויר אבל לא רוצה לגלות שעשיתי את כל זה לחינם ויצוץ לי הפילטר מזגן איפשהו במקום אחר ברכב.

פורסם

בדקת את האפשרות שבעת הפעלת המזגן אולי הוא יונק את כל הזבל שתארת מתוך תא המנוע עצמו?

שמתי לב שבסובארו ישנו מספר מקומות בתא המנוע שמצטבר שם ערימות של......

אצלי, אם אקדח לחץ אוויר ניקיתי את כל השטח.

פורסם

לא יודע להגיד מהו קוד המנוע. מצטער. זה פשוט לא רכב שלי. לגבי הליכלוך שמצטבר בתא המנוע בסהכ תא המנוע נקי מליכלוך. ואני מניח שכל הליכלוך פשוט עולה מהיצטברות שלו בתוך יחידת הקירור עצמה.

פורסם

בזמנו שבדקתי במוסך מורשה הם אמרו שעד 2001 (כלומר: הצורה הישנה) אין פילטר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
בזמנו שבדקתי במוסך מורשה הם אמרו שעד 2001 (כלומר: הצורה הישנה) אין פילטר.

תודה על התגובה. אז אין מנוס מלהסיר את כל היחידה ולנקות אותה מבפנים בלחץ אויר. רק אני לא מבין איך בחנות החלפים בעל העסק הביא לי פילטר מזגן לרכב הזה. רשום על הקופסה בפירוש פילטר מזגן אימפרזה 98.

פורסם

אוקי משיטוט באינטרנט בהחלט יכול להיות שאין לך פילטר אוויר של המזגן, הסיבה היא בשנים האלו פילטר אוויר של המזגן לקבינה היה חלק מהתוספות לרכב כאשר קונים אותו מהחברה (איזה שטויות!)

אנשים נתקלים גם בבעיה כמו שלך של לכלוך וריחות, מסתבר שמוכרים בחו"ל קיט הסבה שכולל דלת קטנה, ופילטר לקבינה והרבה אנשים מחפשים את זה.

31192d1309385735-cabin-air-filter-cover-kit-2-subaru-impreza-air-filter.jpg

וככה זה אמור להראות אצלך:

IMG_20111020_155140.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...